✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

KOM JIJ BINNENKORT BIJ ONS LANGS?

Mochten er vragen zijn, wil je meer informatie of wil je graag een afspraak inplannen? Dan ontvangen wij  je graag in onze sfeervolle instituut!

Effectieve cellulitis behandeling

Zou jij graag van de welbekende putjes in je benen of buik af willen? Of heb je last van cellulitis op een andere plek? Bij Scenery Cosmetisch Huidinstituut in Drunen (Noord-Brabant) kunnen we op meerdere manieren cellulitis verwijderen. De bindweefselmassage en de methode waarbij we de cellulitis bevriezen zijn de meest bekende en volgens ons de meest effectieve. Uiteraard kunnen deze twee methoden om cellulitis te verwijderen worden gecombineerd, voor het beste resultaat.

Afspraak inplannenGratis consult
0416 224450

Cellulitis verwijderen met bindweefselmassage

Cellulitis behandeling

De eerste manier waarop we bijvoorbeeld cellulitis op de benen behandelen is door middel van bindweefselmassages. Deze stevige massages bevorderen de doorbloeding tot diep in de huid, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en de huid wordt aangezet tot celvernieuwing. Cellulitis met een bindweefselmassage aanpakken resulteert niet zozeer in vetverlies, maar wel in een veel gladdere, strakkere en egalere huid. Dit geldt voor wanneer deze methode wordt ingezet voor het behandelen van cellulitis op de buik, maar uiteraard ook op de benen, billen, heupen, etc.

Dit type cellulitis behandeling wordt enkel met de handen uitgevoerd, waarbij we met knijpende en rollende bewegingen de gehele huid losmaken. Dit kan wat gevoelig zijn, maar wordt door de meeste mensen zeker niet als pijnlijk ervaren.

Cellulitis bevriezen met cryolipolyse

Is de cellulitis het gevolg van een teveel aan plaatselijk vet? En krijg je dit vet er maar moeilijk af door te sporten in combinatie met een gezonde leefstijl? In dat geval kunnen we de cellulitis bevriezen middels cryolipolyse. Door vetweefsel af te koelen tot zeer lage temperaturen, gaan de vetcellen namelijk kapot. Deze vetcellen worden in de weken na de behandeling door het lichaam zelf afgevoerd, met een slanker silhouet als resultaat. Door de vermindering aan vetweefsel, is ook de cellulitis doorgaans aanzienlijk verminderd. Of we nu voor cellulitis op de billen deze behandeling inzetten of op de benen, heupen, buik of zelfs (boven)armen, de resultaten zijn heel natuurlijk en de behandeling is net als de bindweefselmassage geheel pijnloos.

Cellulitis behandelingCellulitis behandeling resultaat

Cellulitis behandeling: advies en prijzen

Bij Scenery hanteren we hele scherpe tarieven voor onze cellulitis behandelingen. Hoeveel je kwijt bent voor een behandeling is wel afhankelijk van hoe groot de zone is die je wilt laten behandelen. Bekijk onze tarievenpagina of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. We kijken dan graag met je mee om te beslissen welke behandeling voor jou het meest geschikt is om cellulitis te verwijderen.

Onze salon is gevestigd in Drunen, Noord-Brabant en dus zeer goed bereikbaar vanuit alle volgende woonplaatsen, maar uiteraard ook van buiten deze regio hebben we reeds vele klanten met succes mogen behandelen:

 • Boxtel
 • Den Bosch
 • Heusden
 • Kaatsheuvel
 • Loon op Zand
 • Oisterwijk
 • Rosmalen
 • Tilburg
 • Vlijmen
 • Vught
 • Waalwijk
 • Wijk en Aalburg


Bekend van TV

Persoonlijk

Persoonlijk

Met onze pure, ontspannen en duidelijke werkwijze bereiken we samen jouw wensen.

vakspecialisten

Vakspecialisten

Officieel erkend huidverjongingsinstituut & erkend depigmentatie instituut

Resultaatgereicht

Resultaatgericht

Award winnaar, Nummer 1 Exclusive Mesoestetic center van Nederland!

Memberschip

Membership

Wordt jij Scenery member? Met het memberschip geef jij jouw huid de aandacht die het verdient.

Scenery cosmedisch huidinstituut is hét huidinstituut van Drunen

Over Scenery

Scenery cosmedisch huidinstituut is geopend in 2006 met als doel meer te kunnen bieden dan een reguliere schoonheidssalon. Wij werken met de nieuwste apparatuur, unieke behandelingen en dat in combinatie met onze  medische cosmetica. Geniet van een ontspannen behandeling en ondertussen zal jouw huid effectief verbeterd worden.

Ons doel: samen het hoogst haalbare resultaat bereiken waarbij zowel wordt gewerkt aan je outside beauty & inside beauty!

Ons aanbod

Een greep uit onze behandelingen:

Gratis consult

Gratis consult

Wil jij met een grote glimlach naar jezelf kijken in de spiegel? Samen met één van onze gecertificeerde huidspecialistes bespreken we jouw wensen. Je krijgt advies op maat en ontvangt een persoonlijk huidpaspoort.

Huidscan

Huidscan

Wil jij weten wat het beste is voor jouw huid en wil je advies op maat?
Met onze high tech huidscan kunnen wij metingen in de huid maken wat je niet met het blote oog kunt zien

Huidverjonging

Huidverjonging

Wij bieden verschillende huidverjongende behandelingen aan zoals GNEO+, collageen draden, bindweefselmassage en de skinbooster behandeling.

Lichaamsbehandelingen

IPL laser ontharing

Wil jij zo goed als haarvrij zijn? Bekijk dan al onze laserontharing behandelingen

body contouring

body contouring

Ben je klaar met dat laatste randje vet? Cryolipolyse is een veilige en snelle manier van vet verwijderen zonder operatie en hersteltijd. Bekijk hier de mogelijkheden.

Beautybehandelingen

Beautybehandelingen

Bij Scenery kan je ook terecht voor beautybehandelingen zoals PMU voor je lippen, wenkbrauwen of ogen, huidvriendelijk verven en waxen of het zetten van nagels.

Kiezen voor scenery betekent:

zij gingen je voor...

Stephanie Davies
Lees verder
Al 3x een super fijne en goede behandeling gehad voor mijn gezicht. Zie duidelijk verschil en verbetering van mijn huid en die is niet makkelijk gezien ik lupus heb en dus een hele moeilijke huid. Ze staan altijd voor je klaar als je vragen hebt. Goede service en goede producten!
Ellen
Lees verder
Met volle aandacht een heerlijke behandeling op maat gekregen. Met een prachtige frisse huid kwam ik uit de behandeling. Heerlijk!!!
Angela
Lees verder
Super mooie winkel en behandelruimtes. Maar vooral personeel dat luisterde naar je wensen en daar een behandeling op afstemden. Sfeer is professioneel en ontspannen. Lieve dames. Ik ben super tevreden.
Jolanda
Lees verder
Elke keer als ik kom een hele fijne ervaring en warm welkom. Ook duidelijke uitleg! Ik krijg een Geneo behandeling en ben echt super blij met het resultaat tot nu toe. Wat een verschil!
Previous
Next

Wij delen onze kennis graag met je!