✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

Beauty awards, wij zijn genomineerd en horen bij de top 3 van nederland!

Beauty award 2024 - Scenery Drunen

Afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met de nominaties voor de beauty awards. De beauty award is een vak wedstrijd voor schoonheidsspecialisten. De beauty awards zijn prijzen die door een onafhankelijke vakjury uit professionele beautybranche worden gegeven aan de beste schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons van Nederland.

Wat hebben we moeten doen voor onze deelname?

Na de inschrijving begon het dan echt. We kregen een uitgebreide vragenlijst die we op een creatieve manier moesten verwerken. Samen met Joy (marketing aasistent), hebben we een supergaaf SCENERY magazine gemaakt. Hierin wordt van alles vertelt over het bedrijf: Hoe ik ben begonnen, wie we zijn en waar we nu staan en de toekomst van Scenery.

We hebben het magazine bij een speciale drukkerij laten afdrukken die ook echt gespecialiseerd is in magazines. Vervolgens zijn we naar Woerden gereden om persoonlijk het magazine te overhandigen aan de Jury, geheel in Scenery stijl. Voor degene die al vaker in ons instituut zijn geweest weten wat de Scenery stijl is. Een mooi Scenery tasje, ingepakt in Scenery folie en een heerlijk geurtje.

Na het inleveren van het magazine was het afwachten… Als de jury onder de indruk zouden zijn zou er een mysterie guest langskomen in ons instituut voor een behandeling. Dit om de kwaliteit van ons instituut te beoordelen. Zodat het beeld wat er geschetst wordt in het magazine ook overeenkomt met de werkelijkheid.

Begin januari heeft Viënne de mysterie guest mogen ontvangen. Ze kwam voor de x-clusive anti-aging behandeling op maat. In deze behandeling wordt huidverjonging gecombineerd met exclusieve ontspanning. Als je het mij vraagt de ultieme behandeling waarin wij volledig kunnen laten zien wat wij in huis hebben. De x-clusive anti-aging behandeling op maat worden volledig masserend uitgevoerd met unieke wellness technieken. Hierbij werken we met pure Zwitserse producten van La Colline en diverse massage methodes met als doel rimpels te verminderen, een strakkere en stralende huid te creëren.

Op vrijdag 19 januari kwam daar dan de verlossende mail. Hierin werd de uitslag bekend gemaakt..

WE ZIJN GENOMINEERD!

Wij zijn door de beauty award genomineerd in de categorie beste schoonheidssalon 2024 en behoren bij de top 3 van Nederland.

In februari vind er nog een opnamedag plaats. De beelden hiervan worden getoont op de desbetreffende gala avond in april. Vervolgens vind er in maart een jury gesprek plaats waarin ik mag gaan vertellen waarom wij de beste schoonheidssalon van Nederland zijn. Heel erg spannend en ik ga me hier dan ook goed op voorbereiden.

Gala avond beauty awards

Op zondag 21 april hebben we de gala-avond van de beauty awards. Wij zullen met heel het team hierheen gaan en er een mooie avond van maken. Het wordt een compleet verzorgde avond met entertainment en meerder gangen diner. Dat we nu bij de top 3 beste schoonheidssalon van Nederland horen, vind ik al een bekroning op ons harde werken. Op 21 april 2024 wordt de nummer 1 van Nederland bekend gemaakt.

Ik ben ontzettend dankbaar voor het geweldige team om mij heen. Ik heb de afgelopen 2 jaar een enorme groei mogen doormaken. Van een salon aan huis naar onze A-locatie in Drunen. Ik ben van 0 medewerkers naar een team vol prachtige huidmanagers die elke dag weer klaar staan om samen te werken naar hun beste versie ooit, een PMU-specialiste, een nagel en wimper styliste en een heel eigen marketingteam.

En tot slot onze cliënten die trouw de weg naar ons instituut weten te vinden. Het geeft ons motivatie om jullie weer met een stralende glimlach en huid onze deur uit te zien gaan.

Duim je met ons mee?

 

 

Liefs, 

Rachsjanda Venneman 

Online huidcoach & founder Scenery -Cosmedisch huidinstituut- 

 

rachsjanda@scenerybeauty.nl 

0416-224450