✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

Cosmelan depigmentatie

Wat is cosmelan depigmentatie?

Dankzij de revolutionaire Cosmelan depigmentatie behandeling van Mesoestetic wordt de melaninevorming plaatselijk en uitwendig verminderd. Hierdoor worden pigmentvlekken, te wijten aan melanine, hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken verzacht en verwijderd. Je krijgt hierdoor opnieuw een pigmentvrije, gezonde en heldere huid.

Cosmelan is al meer dan 30 jaar dé behandeling bij uitstek bij hyperpigmentatie en is het favoriete product van de meest prestigieuze huidtherapeuten, artsen, huidverbeteringsinstituten en dermatologen wereldwijd. Cosmelan is de enige behandeling wereldwijd waarmee je 95% van het diepliggend melasma kan wegwerken.

HOE WERKT cosmelan depigmentatie?

Cosmelan® is een depigmenterende methode met een intensief correctief effect dat de overproductie van melanine in de melanocyten reguleert en het verschijnen van nieuwe donkere vlekken remt en bestrijdt.
Het heeft een dubbele corrigerende en controlerende actie waardoor resultaten op korte en lange termijn worden behaald door hyperpigmentatie onder controle te houden.

Voor wie

VOOR WIE IS DE cosmelan depigmentatie GESCHIKT?

Deze behandeling is voor iedereen geschikt wanneer je last hebt van hyperpigmentatie of pigmentvlekken.

Oorzaak

Wat is de oorzaak van hyperpigmentatie?

Hyperpigmentatie (te veel aan pigment) is een veel voorkomend probleem en heeft verschillende oorzaken. Enkele oorzaken zijn huidveroudering, zwangerschap, pilgebruik, zonnebank, menopauze en zonnebaden zonder een zonbescherming (SPF) of hyperpigmentatie bij (acne)littekens.

Pigmentvlekken welke in de bovenste huidlaag liggen zijn zeer goed door een pigmentlaser te verwijderen. Dieper gelegen pigmentproblemen zijn soms lastiger om weg te krijgen. Het geschikte product Cosmelan werkt hierbij uitstekend en is een effectieve behandeling om pigmentvlekken bij alle huidtypes te verminderen. Bij ons wordt jouw huid vooraf goed beoordeeld en gekeken naar de beste behandeling.

Voordelen

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN cosmelan depigmentatie

cosmelan

Hoe lang duurt de behandeling?

De behandeling met Cosmelan duurt 6 maanden. Jouw persoonlijke huidcoach zal jou 6 maanden lang begeleiden met dit traject naar een betere huid.

Inbegrepen

Wat zit inbegrepen in de behandeling?

6 HOME PRODUCTEN:

Behandelplan

Hoe ziet de cosmelan behandeling eruit?

1

Intake

Intakegesprek

2

Mesopeal

1 week tot 48 uur voor de behandeling 1 behandeling. (mesopeel)

3

Cosmelan

De cosmelan behandeling (dit masker is bruin en moet Max 8 uur op de huid blijven!)

4

Controle

Na 48 uur kom je terug voor een na controle en herstelbehandeling.

5

cosmelan 2

Zien wij dat de huid niet meer geïrriteerd is begin je met cosmelan 2. (6 maanden lang)

6

Controle 2

Je komt na 15 dagen tot 1 maand na de behandeling voor controle (hier bekijken wij de before en after foto’s, een huid analyse, wellicht aanschaf nieuwe producten.)

7

Controle 3

3 maanden na de behandeling, weer een controle.

8

Huidcoach

Tussentijds krijg je een huidcoach toegewezen die jou 6 maanden lang begeleid.

FAQ

Veelgestelde vragen:

De Cosmelan behandeling kan vergoed worden door de zorgverzekeraar vanuit het pakket voor camouflagetherapie. Dit is echter afhankelijk van uw aanvullend verzekeringspakket. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

Cosmelan kan ingezet worden voor alle huidtypen, dus ook voor de donkere huid.

Je kunt wel gewoon buiten lopen maar echt gaan zonnen is niet verstandig. Gedurende het behandeltraject gebruik je een speciale bij behorende zonnebrandcrème die je meerdere keren per dag zal moeten aanbrengen. Zeker dus wanneer de zon schijnt.

Nee dit mag niet, omdat met de producten de productie van melanine (het pigment) wordt onderdrukt. Wanneer je plotseling stopt kan dit juist heftiger terug komen.

In de folder die je mee krijgt staat een stappenplan voor het gebruik van de producten, nadat het stappenplan is uitgevoerd mag er make-up op de huid worden aangebracht.

Nee, het gehele pakket van Cosmelan bevat alle producten die je op dat moment nodig hebt voor de huid.

Na de behandeling

Resultaat

WAT IS HET RESULTAAT?

Zichtbare vermindering van pigmentatie. Een mooie egale en stevige huid.

before and after

Before and after

Before and after foto van cosmelan depigmentatie behandeling in onze salon.

Afspraak maken

Ben jij toe aan je verbeterende versie?

Wij brengen jou een compleet nieuwe huid in een huidcoach traject van een half jaar. Ben jij toe aan je verbeterende versie, oftewel je 2.0 versie? Vraag dan hier een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan en we nemen de mogelijkheden met je door. 

De kosten zijn 897,- incl 5 afspraken, thuisproducten en persoonlijke huidcoach voor 6 maanden.

Voor meer informatie over behandelingen, volg ons dan op Linkedin https://www.linkedin.com/in/scenery-cosmedisch-huidinstituut-7807b9265/