✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

Mesoéclat anti- aging

Wat is Mesoéclat?

De Mesoéclat methode is een behandeling die vanaf de éérste behandeling direct, zichtbaar resultaat geeft. 

Zeg rimpels en fijne lijntjes gedag met de Mesoéclat-behandeling van Mesoestetic! De Mesoéclat anti-aging behandeling pakt vroegtijdige tekenen van huidveroudering aan.
De behandeling is speciaal ontwikkeld om het verdedigingsmechanisme van de huid te activeren en te stimuleren. Hierdoor wordt de huid al na de eerste behandeling gladder, steviger en egaler!

Waardoor wordt je huid ouder?

Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met huidveroudering. De mate waarin je huid veroudert is afhankelijk van verschillende factoren, zoals erfelijke aanleg of de hoeveelheid UV-straling waaraan je huid werd blootgesteld. 

Maar ook factoren als stress, luchtvervuiling, slaaptekort en roken bepalen in grote mate hoe je huid veroudert. Gelukkig hebben wij een behandeling die de tekenen van huidveroudering terug draait: Mesoéclat.  De Mesoéclat methode is een behandeling die vanaf de éérste behandeling direct, zichtbaar resultaat geeft. De behandeling is geschikt voor iedereen (jong/oud) die last heeft van huidveroudering.

Hoeveel behandelingen

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

Een eenmalige behandeling geeft al een mooi resultaat. Het beste resultaat behaal je in een traject van 5 behandelingen om de 2 weken omdat je dan steeds dieper in de huid gaat werken.

Voor wie

VOOR WIE IS DEze behandeling GESCHIKT?

Voordelen

Voordelen van de behandeling:

Behandelplan

WAARUIT BESTAAT DE MESOECLAT ANTI-AGING BEHANDELING

Voorzorg

Voorzorg

Bij elke behandeling die je ondergaat is onderhoud van de huid van essentieel belang om de verkregen resultaten te versterken en te verlengen.

De producten voor thuisgebruik van Mesoestetic zijn aangepast aan de behandelingen en zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Ze worden in hetzelfde laboratorium geproduceerd en hebben dezelfde kwaliteit als de producten in ons instituut.  Zo ben je verzekerd van het beste resultaat.

De producten voor thuisgebruik bij Mesoéclat bestaan uit:

  • Goede reiniging aangepast op je huidconditie: Mesoestetic Hydrafusion en Hydratonic Mist.
  • Proteoglycan ampoules als extra hydratatie en voeding.
  • Beschermende en hydraterende dagcrème aangepast je huidconditie.
  • Mesoestetic Mésoeclat nachtcrème die de werking van de kuur voortzet gedurende de nacht.
  • Mesoestetic Mesoprotech zonverzorgingsproduct als bescherming.

Na de behandeling

Resultaat

WAT IS HET RESULTAAT?

Na de behandeling verlaat je ons instituut met een stralende huid! De mate van (eventuele) roodheid verschilt per persoon, maar over het algemeen is er weinig tot geen roodheid aanwezig. 

before and after

Before and after

Before and after foto van de behandeling in onze salon.

Afspraak maken

Anti-aging for you?

Stoor je je aan de lijntjes en rimpels in je gezicht? Maakt dit je ouder dan je bent? Wil je weer een strakke huid zonder botox?

Dan is deze behandeling echt iets voor jou!