✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

plasmalift

Wat is de plasmalift?

Ooglidcorrectie zonder te snijden of injecteren! Ooglift, slechts 1 behandeling. Stoor jij je aan een verslapte huid rondom je ogen of heb je last van zware oogleden? Zie je er vermoeid uit? Veel mensen zien er in de spiegel ouder uit dan dat ze zich voelen. Wil jij weer een frisse blik? Maar geen inspuitingen of operatie? Kies dan voor Plasmalift zonder operatie! Plasmalift zonder operatie is een 100% natuurlijke behandeling voor huidverstrakking en kan in plaats van een ooglidcorrectie gedaan worden. Het is een revolutionaire techniek zonder te snijden, waarbij er direct resultaat zichtbaar is. Wij werken met een medisch CE gekeurde plasmapen, waarbij 1 behandeling volstaat.

HOE WERKT DE PLASMALIFT ZONDER OPERATIE BEHANDELING?

Tijdens een plasmalift zonder operatie behandeling wordt de opperhuid puntsgewijs verdampt, waardoor er lokaal een krimpeffect optreedt. Samentrekking van huidvezels zorgen ervoor dat er een strakkere huid ontstaat; de huid wordt direct gelift. De plasmastraal bereikt de onderste laag van de opperhuid niet en is er geen gevaar voor bloedingen, littekens of andere ongewenste of permanente huidschade. Ook heeft de plasmalift zonder operatie een stimulerend effect op de collageen- en elastineproductie, dit geeft een boost in stevigheid en volume in de huid.

Voor wie

VOOR WIE IS DE plasmalift GESCHIKT?

Deze behandeling is voor iedereen geschikt die wilt werken aan een strakkere huid zonder operatie.

Effecten

HOE VOELT DE PLASMALIFT AAN?

We behandelen eerst het te behandelde gebied met verdovende crème. De behandeling is niet pijnloos en het gevoel verschilt per persoon. Sommige ervaren het als behoorlijk gevoelig en anderen vinden het wel te doen.

Een plasmalift behandeling is een non-invasieve behandeling, waardoor de herstelperiode kort is. Na de behandeling is het behandelgebied rood en kan er lichte zwelling (met name bij behandeling van de oogleden) ontstaan. Dit kan enkele dagen aanhouden. Daarnaast zijn er direct na de behandeling kleine korstjes zichtbaar, die er na 5-7 dagen vanzelf af zullen vallen. Na de behandeling wordt er een antibacteriële crème aangebracht en krijg je advies over de nazorg. Hierna mag je direct naar huis en kun je jouw dagelijkse bezigheden hervatten.

Hoeveel behandelingen

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

In de regel zijn er, afhankelijk van de conditie van de te behandelen huid, 1 of 2 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. In enkele gevallen is er, na de eerste behandeling, nog 1 kleine nabehandeling nodig.

Voordelen

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN een plasmalift?

Voorzorg

Het genezingsproces na de plasmalift

Na de behandeling voelt de huid meestal een paar uur brandend, dat vergelijkbaar is met een zonnebrand. Daarnaast kan zwelling ontstaan zowel boven als onder de ogen. Deze reacties horen bij het natuurlijke genezingsproces en in sommige gevallen kan de roodheid en zwelling 3-5 dagen aanhouden. Op het behandelde gebied ontstaan kleine korstjes. Deze korstjes verdwijnen gemiddeld binnen een kleine week.

Het volledige herstel is ongeveer 1 week. Dit zijn dus veel minder bijwerkingen en een veel kortere hersteltijd dan bijvoorbeeld een chirurgische ooglidcorrectie.  

Inbegrepen

Nazorg

Na de behandeling raden we aan geregeld de huid te blijven stimuleren om collageen aan te maken, door activerende (huid opbouwend en/ of huid verbeterend) RF liftende behandelingen. 

Na de behandeling

Resultaat

WAT IS HET RESULTAAT?

Plasmalift zonder operatie zorgt voor direct liftend- en verjongend effect en heeft ook een positief effect op lange termijn. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume. 

before and after

Before and after

Een paar voorbeelden vanbefore and after foto’s van een plasmalift behandeling in onze salon.
Afspraak maken

WIL JIJ IN ÉÉN BEHANDELING EEN STRAKKE HUID? 

Plan dan NU jouw afspraak in!