✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

Skinbooster

Wat is een skinbooster?

Rimpelopvuller ZONDER botox!

Dan is de rimpel opvuller ZONDER botox echt iets voor jou! De Skin Booster maakt het mogelijk om hyaluronzuur in de huid aan te brengen waardoor lijntjes vervagen met als direct zichtbaar resultaat een fris en stralend uiterlijk! Na 1 behandeling zie je er al direct stralender uit.

HOE WERKT DE RIMPEL OPVULLER ZONDER BOTOX?

De Skin Booster brengt met kleine spelden prikjes verschillende percentages hyaluronzuur onder de huid aan. Deze behandeling vertraagt het verouderingsproces en stimuleert de toename van het volume in de huid. De huid wordt door de kleine prikjes geactiveerd en de aanmaak van collageen wordt hiermee ook bevorderd. Het resultaat is direct zichtbaar. De behandeling mag in alle seizoenen worden uitgevoerd en er is nauwelijks een herstelperiode.

Voor wie

VOOR WIE IS de Skin Booster GESCHIKT?

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die zicht stoort aan rimpels en lijntjes:

Voorzorg

ZIJN ER VOORZORGMAATREGELEN?

Ja, wij adviseren om 24 uur voor de behandeling niet te zonnen, geen zonnebank en geen alcohol te nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

Hoeveel behandelingen

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

De behandeling kan éénmalig ingezet worden als oppepper voor de huid. Voor langdruig resultaat is ons advies om een kuur van 4-6 behandelingen te ondergaan één keer in de twee weken.

Daarna is het belangrijk de behandeling te onderhouden.
Het effect van de skinbooster kan maandenlang aanhouden. De duur van het resultaat heeft uiteraard te maken met de gezichtsverzorging voor thuis en factoren zoals bv levensstijl. Om het resultaat blijvend te behouden adviseren wij een onderhouds behandelingen eens in de 3 maanden.

Voordelen

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DE RIMPEL OPVULLER ZONDER BOTOX?

Na de behandeling

Resultaat

WAT IS HET RESULTAAT?

Direct vermindering van lijntjes en meer glow. Huidconditie is direct verbeterd.

before and after

Before and after

Before and after foto van mesogun behandeling in onze salon.

Afspraak maken

Anti-aging for you?

Stoor je je aan de lijntjes en rimpels in je gezicht? Maakt dit je ouder dan je bent? Wil je weer een strakke huid zonder botox?

Dan is de rimpel opvuller ZONDER botox (Skin Booster) echt iets voor jou!