✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

Team

Rashsjanda

Rachsjanda Venneman

Mijn naam is Rachsjanda Venneman en sinds 2006 ben ik trotse eigenaar van Scenery Cosmedisch huidinstituut.

Mijn missie is om jou met een liefdevolle aanpak, kennis en passie voor ons vak zo goed mogelijk te adviseren. Zodat jij met een GROTE glimlach en met trots  naar jezelf kunt kijken. Iedereen verdiend het om zichzelf compleet te OWNEN!

Wij werken aan jouw inside beauty, outside beauty en zen beauty. Inside door advies te geven over hoe je zuinig en juist omgaat met je lichaam van binnenuit. Outside beauty d.m.v. de medische producten van mesoestetic, de exclusievs anto – aging producten van La colline en de behandelingen met de nieuwste technieken. Zen beauty door het gevoel van totale ontspanning aan je mee te geven. Met een eerlijk oprecht advies helpen wij je graag om jouw huidwensen uit te laten komen. 

Ik verwelkom je graag in mijn sfeervolle instituut. Samen halen wij het beste uit jouw huid!

Lieve groetjes,
Rachsjanda – Eigenaresse

Jill

Jill Vandendijk

Mijn naam is Jill Vandendijk en ben sinds 2016 afgestudeerd huidspecialiste.

Het verbeteren van de huid, en daarmee nog lekkerder in je vel gaan zitten is een resultaat waar we samen een pad voor gaan bewandelen, en daar zal ik mij dan ook voor inzetten met al mijn enthousiasme en kennis. Zorgen dat je van zowel binnen als buiten meer gaat stralen gaan wij bereiken door de schitterende behandelingen, effectieve producten, een dosis zelfverzorging en ontspanning.

Ga jij met mij jouw doelen aanpakken?
Ik hoop je snel te mogen ontmoeten en aan jou wensen te werken!

Liefs, Jill

Diandra

Diana Visser

Mijn naam is Diana Visser en al 14 jaar ben ik huidspecialist.

De huid is mijn passie, een gezonde mooie huid is een element van onze uitstraling en schoonheid. Dit is dan ook datgene wat ik met jou wil bereiken. Door te werken zowel binnen in de huid en aan de buitenkant van de huid de meest mooie behandelingen op maat te maken naar jouw wensen. Met mijn kennis en ervaring wil samen met jou het huidresultaat behalen wat je voor ogen hebt.

Ik hoop je graag te ontmoeten in onze mooie salon!

Liefs,
Diana 

kimberly

Kimberly Verrijt

Mijn naam is Kimberly Verrijt en ben inmiddels 10 jaar huidspecialist. 

Mijn passie en doel is om je met een fijn en tevreden gevoel naar huis te laten gaan. Zo heb ik met verschillende methode mogen werken en ben ik erg enthousiast over wat wij bij Scenery te bieden hebben. Bij ons staat kwaliteit en beleving hoog op de lijst, daar sta ik ook 100% achter.Samen met jou ga ik kijken naar de best mogelijke oplossing voor jouw wensen. Graag deel ik ook al mijn tips & tricks zodat we samen een mooi resultaat kunnen bereiken.

Zie ik jou snel?
Liefs, Kimberly

Brigitte

Brigitte Scholte

Mijn naam is Brigitte Scholte, ben reeds lange tijd actief in de Beauty branche en ben gespecialiseerd in het zetten van cosmetische permanente make-up.

Natuurlijk werk ik uitsluitend volgens de strenge landelijke hygiëne- en milieucode zoals die gelden voor permanente make-up. Vanzelfsprekend ben ik GGD gecertificeerd waarmee je verzekend bent van een volledig veilige en hygiënische behandeling. 

Gedreven naar perfectie kijk ik naar jouw gezicht en huidskleur om de mooiste permanente make-up aan te brengen in de vorm van een eyeliner, wenkbrauw of lipcontour. De modernste technieken, deskundigheid, oog voor detail en de nieuwste computer gestuurde apparatuur is jouw garantie voor kwaliteit.

Lieve groet,
Brigitte

Stephanie

Stephanie Davies

Mijn naam is Stephanie Davies, al 11 jaar nagelstyliste van beroep. Wat begon als een hobby waar ik mijn creativiteit in kwijt kon liep al snel uit naar een eigen salon.

Op het gebied van nagels kan je voor iedere behandeling bij mij terecht. Van acrylgel tot gelpolish en van simpel tot een exclusieve nailart voor op jouw nagels.
Je handen zijn jouw visite kaartje.

Ik werk met eu goedgekeurde producten, vegan en dierproefvrij.
En een heb een groot assortiment aan kleuren, glitters en nog veel meer.

Om op de hoogte te blijven van alle trends volg ik regelmatig cursussen en blijf ik me ontwikkelen in het nagelvak om jou zo te voorzien van mooie nagels.

Liefs,
Stephanie

Vienne

Viënne Laros

Mijn naam is Viënne Laros en ik ben afgestudeerd huidspecialist.

Het is mijn passie en doel om jou weer de beste versie van jezelf te laten worden, dit pad gaan wij dan ook samen bewandelen zodat jij zowel van binnen als van buiten weer gaat stralen.

Met vol enthousiasme zal ik me hier voor in gaan zetten om jou met mijn ervaring op de juiste manier te adviseren met onze mooie behandelingen en kwalitatieve producten. Heb ik jou al enthousiast? Dan verwelkom ik jou graag in ons sfeervolle instituut. Tot snel!
Liefs, Viënne

Schoonheidsspecialiste

Wij zijn opzoek naar een passievolle schoonheidsspecialiste die liefde heeft voor dit vak.