✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

cryolipolyse

CLAIM HIER JOUW VOUCHER VAN € 252

DEZE VOUCHER VERTEGENWOORDIGD EEN KORTING VAN € 215,- op een Cryolipolise behandeling (vet bevriezen).

Normaal betaal je € 350,-
nu slecht € 135,- voor 1 zone*

* voor eenmalig gebruik per persoon!

Klik op onderstaande button om je afspraak in te plannen. Let op, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Wat is body contouring met cryolipolyse?

Vet bevriezen = vet verliezen

Plaatselijk vet verwijderen zonder operatie en hersteltijd. Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, dat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Het is voor mannen en vrouwen mogelijk.  Heb jij ook ondanks dat je sport en/of dieet dat die bepaalde zone niet wordt zoals jij wilt? Zoek je al een tijd naar een methode om eindelijk van dat ongewenste ‘vetrandje’ af te komen?

Lees snel verder, Scenery heeft dé oplossing voor jou! 

Hoe werkt cryolipolyse?

Body contouring = cryolipolyse

Wij hebben de nieuwste techniek in huis om jouw figuur te verbeteren. Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel veilig en nauwkeurig gekoeld, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast.

Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen. En weg=weg bij het bevriezen van vetcellen. Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling een vetreductie van 20%.

Wetenschappelijk onderzoek onder honderden patiënten heeft aangetoond dat cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen. Zonder het risico en de hersteltijd van een operatie.

Voordelen

De voordelen van cryolipolyse:

Effecten

Welke zones kunnen behandeld worden:

Hoeveel behandelingen

Aantal behandelingen cryolipolyse

Over het algemeen is men al na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Voor het lichaam wordt één behandeling in de 10 tot 12 weken geadviseerd.
Voor de onderkin wordt één behandeling in de 6 weken geadviseerd. 

Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Behandelplan

Waar gaat het vet naartoe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. Hierdoor heb je blijvend resultaat!

Keep the love, lose the handles!

Oorzaak

Hoe voelt cryolipolyse?

Het is geheel pijnloos. Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kun je een trekkend gevoel ervaren.

Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Tijdens de sessie kun je heerlijk rusten of een boek lezen.

Na de behandeling

before and after

Before and after

Before and after foto van de cryolipolyse behandeling in onze salon.

Afspraak maken

Ben jij toe aan je verbeterende versie?

Maak direct een afspraak voor een advies gesprek in en we kijken welke resultaten we bij jou kunnen behalen. Als we zien dat we bij jouw resultaat kunnen behalen, zullen we een op maat gemaakt “VET aanbod ;)” voorstellen voor een slanker figuur. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!