✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

KOM JIJ BINNENKORT BIJ ONS LANGS?

Mochten er vragen zijn, wil je meer informatie of wil je graag een afspraak inplannen? Dan ontvangen wij  je graag in onze sfeervolle instituut!

Cryolipolyse behandeling in Noord-Brabant

Gericht en zeer lokaal vet verbranden lijkt een mythe, maar met een cryolipolyse behandeling is het zeker mogelijk. Deze innovatieve behandeling is bedoeld om voor eens en altijd van lokaal vetweefsel af te komen. Denk bijvoorbeeld aan die vervelende lovehandles, zadeltassen en vet op de onderarmen, rug of billen. Op vrijwel elke plek op het lichaam waar je je stoort aan overmatig vet, kunnen we cryolipolyse toepassen.

Afspraak inplannenGratis consult
0416 224450

Hoe werkt cryolipolyse?

Een cryolipolyse behandeling is erop gericht vet te bevriezen, waarna dit door het lichaam zelf, op natuurlijke wijze wordt afgevoerd. Het is dus in feite een hele natuurlijke manier om af te slanken, ware het niet dat we de natuur daar een handje bij helpen. Vetcellen die worden blootgesteld aan extreme kou, gaan namelijk kapot. En nadat het lichaam deze heeft afgevoerd, komen ze ook niet meer terug. Dit is de reden dat een cryo behandeling blijvend resultaat oplevert. De behandeling zorgt immers voor een verminderd aantal vetcellen in de behandelde zone. Een cryolipolyse behandeling levert gemiddeld een vetreductie van 20% op. Hoewel de resultaten per persoon kunnen variëren, is het effect doorgaans al enkele weken na de eerste behandeling zichtbaar.

Cryolipolyse maten opnemen

Over de cryo behandeling

Tijdens de behandeling wordt allereerst een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst. Daarna wordt de huid met een applicator vacuüm gezogen. Dit kan een trekkend gevoel geven, maar het doet absoluut geen pijn. Vervolgens wordt het gebied zeer gericht gekoeld, wat in het begin erg koud aan kan voelen. Deze kou gaat na ongeveer 10 minuten over in een soort gevoelloosheid.

Cryo vet bevriezen is geheel pijnloos en wordt door de meeste mensen niet als vervelend ervaren. Neem dan ook gerust een boek mee of luister tijdens de behandeling naar muziek of een podcast. Na de behandeling kan de huid wat rood zijn. Dit is volkomen normaal. Het is belangrijk om de dagen erna voldoende water te drinken, zodat het lichaam in staat is alle gekristalliseerde vetcellen af te voeren.

De voordelen van vet bevriezen met cryolipolyse

Cryolipolyse behandeling

Een behandeling cryolipolyse is ideaal voor wie graag van plaatselijk vet af wil, maar een pijnloze behandeling zonder operatie of naalden prefereert. Het is een zeer veilige en effectieve methode, die bovendien geen bijwerkingen kent. Het werkt snel, je hebt geen herstelperiode en we kunnen bij Scenery Beauty meerdere gebieden tegelijk behandelen. Het belangrijkste voordeel is echter dat vet wat je dankzij een cryolipolyse behandeling kwijt bent, niet meer terugkomt, of we nu de buik, rug, onderarmen, nek, heupen of billen behandelen.

Cryolipolyse behandeling kosten: onze tarieven

Bij Scenery Beauty bieden we cryolipolyse behandelingen aan tegen scherpe prijzen. In onze beautysalon kunnen we namelijk meerdere zones tegelijk behandelen, waardoor we de prijs voor een cryo behandeling laag kunnen houden. Je kunt bij ons onder andere terecht voor:

 • Cryolipolyse voor je benen
 • Cryolipolyse voor je bovenbenen
 • Cryolipolyse voor je buik
 • Cryolipolyse voor je onderkin
 • Cryolipolyse voor je armen
 • Cryolipolyse voor je rug

Natuurlijk zijn er veel meer zones mogelijk dan enkel die hierboven. Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we je alles over deze innovatieve techniek en hoe we ook jou kunnen helpen in shape te komen dankzij de cryo vet bevriezen methode.

Ons huidinstituut is gelegen in het Brabantse Drunen (gemeente Heusden) en we hebben reeds vele vrouwen én mannen mogen behandelen uit onder andere:

 • Boxtel
 • Breda
 • Den Bosch
 • Heusden
 • Kaatsheuvel
 • Loon op Zand
 • Oisterwijk
 • Rosmalen
 • Tilburg
 • Vlijmen
 • Vught
 • Waalwijk
 • Wijk en Aalburg


Bekend van TV

Persoonlijk

Persoonlijk

Met onze pure, ontspannen en duidelijke werkwijze bereiken we samen jouw wensen.

vakspecialisten

Vakspecialisten

Officieel erkend huidverjongingsinstituut & erkend depigmentatie instituut

Resultaatgereicht

Resultaatgericht

Award winnaar, Nummer 1 Exclusive Mesoestetic center van Nederland!

Memberschip

Membership

Wordt jij Scenery member? Met het memberschip geef jij jouw huid de aandacht die het verdient.

Scenery cosmedisch huidinstituut is hét huidinstituut van Drunen

Over Scenery

Scenery cosmedisch huidinstituut is geopend in 2006 met als doel meer te kunnen bieden dan een reguliere schoonheidssalon. Wij werken met de nieuwste apparatuur, unieke behandelingen en dat in combinatie met onze  medische cosmetica. Geniet van een ontspannen behandeling en ondertussen zal jouw huid effectief verbeterd worden.

Ons doel: samen het hoogst haalbare resultaat bereiken waarbij zowel wordt gewerkt aan je outside beauty & inside beauty!

Ons aanbod

Een greep uit onze behandelingen:

Gratis consult

Gratis consult

Wil jij met een grote glimlach naar jezelf kijken in de spiegel? Samen met één van onze gecertificeerde huidspecialistes bespreken we jouw wensen. Je krijgt advies op maat en ontvangt een persoonlijk huidpaspoort.

Huidscan

Huidscan

Wil jij weten wat het beste is voor jouw huid en wil je advies op maat?
Met onze high tech huidscan kunnen wij metingen in de huid maken wat je niet met het blote oog kunt zien.

Huidverjonging

Huidverjonging

Wij bieden verschillende huidverjongende behandelingen aan zoals GNEO+, collageen draden, bindweefselmassage en de skinbooster behandeling.

Schoonheidssalon Drunen

IPL laser ontharing

Wil jij zo goed als haarvrij zijn? Bekijk dan al onze laserontharing behandelingen. 

body contouring

body contouring

Ben je klaar met dat laatste randje vet? Cryolipolyse is een veilige en snelle manier van vet verwijderen zonder operatie en hersteltijd. Bekijk hier de mogelijkheden.

Beautybehandelingen Drunen

Beautybehandelingen

Bij Scenery kan je ook terecht voor beautybehandelingen zoals PMU voor je lippen, wenkbrauwen of ogen, huidvriendelijk verven en waxen of het zetten van nagels.

Kiezen voor scenery betekent:

zij gingen je voor...

Stephanie Davies
Lees verder
Al 3x een super fijne en goede behandeling gehad voor mijn gezicht. Zie duidelijk verschil en verbetering van mijn huid en die is niet makkelijk gezien ik lupus heb en dus een hele moeilijke huid. Ze staan altijd voor je klaar als je vragen hebt. Goede service en goede producten!
Ellen
Lees verder
Met volle aandacht een heerlijke behandeling op maat gekregen. Met een prachtige frisse huid kwam ik uit de behandeling. Heerlijk!!!
Angela
Lees verder
Super mooie winkel en behandelruimtes. Maar vooral personeel dat luisterde naar je wensen en daar een behandeling op afstemden. Sfeer is professioneel en ontspannen. Lieve dames. Ik ben super tevreden.
Jolanda
Lees verder
Elke keer als ik kom een hele fijne ervaring en warm welkom. Ook duidelijke uitleg! Ik krijg een Geneo behandeling en ben echt super blij met het resultaat tot nu toe. Wat een verschil!
Vorige
Volgende

Wij delen onze kennis graag met je!