✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

Hollywood glow

Wat is de hollywood glow?
THE MOST POPULAR TREATMENT NOW:

De technologie van een skin booster behandeling in combinatie met de voordelen van de radiofrequentie behandeling. ITS IN THE NAME: HOLLYWOOD GLOW! De perfecte behandeling voor een stralende en strakkere huid.  Het is ontzettend populair onder celebraties, en wordt met regelmaat gedaan door personen die naar premières gaan of over rode lopers moeten. Om zo toch nog die extra glow te krijgen op een natuurlijke manier.

Hoe werkt de hollywood glow behandeling?

Een gezichtsbehandeling die daadwerkelijk alle anti-aging facetten aanpakt binnen 1 treatment! Bij deze behandeling revitaliseert de huid van binnenuit en geeft dat de huid een extra boost. De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide, trichloorazijnzuur en kojinezuur. De stoffen werken op cellulair niveau op elkaar in en geven de huid een ongekende bio-revitalisatie zonder de huid te beschadigen. Daarnaast verhitten we doormiddel van Tripollar radiofrequentie energie de collageenvezels en op deze manier wordt de huid direct verstrakt en stimuleert het nieuw collageen aanmaak.

Voor wie

Voor wie is de hollywood glow geschikt?

Deze behandeling is voor iedereen geschikt die wilt werken aan:

Oorzaak

WAT ZIJN DE EFFECTEN TIJDENS EEN hollywood glow BEHANDELING?

De hollywood glow behandeling is een 100% natuurlijke behandeling voor een instans glow effect, huidverstrakking, minder rimpels, een verfijnde huidstructuur.

Voordelen

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN de Hollywood glow behandeling?

Hoeveel behandelingen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Wil je de huidveroudering tegengaan of dit in plaats van een gezichtsbehandeling doen? Dan kan 1 behandeling voldoende zijn. Heb je huidveroudering zoals rimpels, verslapte huid, dove huid, grove poriën, etc.? Dan wordt een traject van 4 behandelingen geadviseerd. Na een traject wordt 1 behandeling in de 4 â 6 maanden geadviseerd om het resultaat vast te houden. 

FAQ

Veelgestelde vragen:

De behandeling is geheel pijnloos en zelf zeer ontspannen. De huid krijgt op een ontspannen manier een enorme boost van binnenuit en een fantastische glow. Meer volume, huidverstrakking en de hollywood glow!

Het resultaat is direct zichtbaar. De huid zal stralen van gezondheid. Naast het gelaat behandelen we ook de hals. Om beide gebieden aan te pakken tegen veroudering.

Ja, het resultaat is blijvend. Tegelijkertijd gaat de natuurlijke veroudering van het lichaam uiteraard gewoon door. Daarom raden we je aan om regelmatig een onderhoudsbehandeling te nemen.

Na de hollywood glow behandeling is de huid direct stralend.

before and after

Before and after

Before and after foto van hollywood glow behandeling in onze salon.

Afspraak maken

Wat zou het voor jou betekenen?

Wat zou het voor jou betekenen wanneer je weer lachend naar jezelf kunt kijken in de spiegel en wat zou het voor je betekenen wanneer je complimenten zal gaan ontvangen van je naasten?

Maak nu een afspraak om gebruik te kunnen maken van deze actie en jezelf een Hollywood glow te geven!