✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

Ontharen

IPL mega deals!!!

Bikinilijn & oksels

Normaal € 115,- NU € 69,-

ACTIE pakket 6 behandleingen normaal € 69o,- NU € 354,-

Gehele Benen

Normaal € 299,- NU € 75,-

ACTIE pakket 6 behandleingen normaal € 1784,- NU € 385,-

Rug en schouders of borst en buik

Normaal € 325,- NU € 82,-

ACTIE pakket 6 behandleingen normaal € 1950,- NU € 415,-

Definitief ontharen in Drunen

Definitief ontharen zorgt ervoor dat de overbeharing en/of ongewenste haargroei permanent verwijderd wordt. Stoor je je ook aan de haartjes op de bovenlip en/of kin? Heb je ook van die vervelende bultjes of ingegroeide haren na het scheren van de bikinilijn?

Veel vrouwen en mannen hebben last van ongewenste haargroei. Met de nieuwste MedCos IPL-methode heb je geen last van stoppels of ingegroeide haartjes! IPL is geschikt voor vrouwen én mannen die op zoek zijn naar een duurzame manier van haarvermindering.
Onze specialisten adviseren je graag.

Wat is definitief ontharen met IPL en SHR?

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Het is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht op de huid. De puls wordt door het pigment in de haar en haarwortel geabsorbeerd en omgezet in warmte. Dit proces vernietigt de haarzakjes en zorgt uiteindelijk voor een permanente haarvermindering.

Waar IPL geheel op het pigment (melanine) werkt, doet de MedCos SHR dit slechts deels voor 50%. Door de zogenoemde “In- Motion Technologie”, word de huid en het haarzakje langzaam opgewarmd. Onderzoek heeft aangetoond dat een langzaam, maar langer opwarm proces even effectief kan zijn als de veel bekendere en gehanteerde IPL-methode.

Bij SHR geeft de behandelkop zeer veel impulsen achter elkaar, met een aanmerkelijk lager energieniveau. Doordat de pulsen meerdere malen dezelfde locatie passeren, in motion, wordt de huid en haar langzaam opgewarmd.

Doordat de huid aan minder energie wordt blootgesteld is het een veel toegepaste methode bij donkerdere en gevoelige huidtypes.

Definitief ontharen met IPL is op elk lichaamsdeel vrijwel pijnloos mogelijk. Daarnaast is het ook nog eens snel. De gemiddelde behandeltijd voor het ontharen van de oksels of bikinilijn is bijvoorbeeld maar 10 minuten. Daar kan scheren, epileren of waxen niet tegenop!

Met het nieuwste apparaat wat wij hebben kunnen we zelfs ook de donkere huid behandelen met IPL.

Voordelen

Permanent haar verwijderen bij Scenery Beauty & Anti-Aging

Wij werken met de nieuwste MEDCOS® IPL SHR HIGHENERGY apparaat.
De specialisten van Scenery geven je graag persoonlijk advies. In een gratis intakegesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden.
De behandeling moet plaatsvinden in de juiste haargroeifase. Omdat niet alle haartjes in dezelfde fase zitten, zijn er ongeveer 8 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Haargroei is ook onderhevig aan hormonale invloeden en medicatie. Indien dit wenselijk of noodzakelijk is adviseren wij daarom eenmaal per jaar een onderhoudsbehandeling voor een optimaal en langdurig effect.

Effecten

Welke zones kunnen behandeld worden

IPL is voor bijna iedereen geschikt die af wil van donkere haartjes. Omdat de methode werkt op pigment, is het belangrijk dat de haartjes donker genoeg zijn. IPL werkt niet op grijze, blonde of rode haren. Permanent ontharen wordt vaak ingezet voor:

Hoeveel behandelingen

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Gemiddeld zijn 10 á 12 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat, een haarreductie van 80% tot 90%. Wij adviseren elk jaar 1 á 2 onderhoudsbehandelingen te ondergaan om het resultaat optimaal te houden, omdat er altijd enkele haartjes na een lange rustperiode weer in de groeifase zullen komen.

Oorzaak

Doet IPL definitief ontharen pijn?

Als de lichtflits op de huid afgegeven wordt kan men een prikkeling/tikje voelen, vergelijkbaar met een elastiekje dat tegen de huid slaat, maar voor iedereen goed te doen. Bij de MedCos SHR is het energieniveau lager waardoor de klant minder voelt.

Na de behandeling

Afspraak maken

Ben jij toe aan je verbeterende versie?

Definitief ontharen met IPL is op elk lichaamsdeel vrijwel pijnloos mogelijk. Daarnaast is het ook nog eens snel. De gemiddelde behandeltijd voor het ontharen van de oksels of bikinilijn is bijvoorbeeld maar 10 minuten. Daar kan scheren, epileren of waxen niet tegenop!

Met het nieuwste apparaat wat wij hebben kunnen we zelfs ook de donkere huid behandelen met IPL.

Voor meer hele goede deals volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/scenerybeautydrunen/