✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

XL hair therapy

XL hair therapy tegen haaruitval

Heb je last van dunner wordend haar of kale plekken op je hoofdhuid? Dit kan ontzettend vervelend zijn en je onzeker maken. Gelukkig is er een oplossing! Met onze innovatieve haargroei bevorderende behandelingen kunnen wij je helpen om je haargroei te herstellen of verbeteren. 

XL hair therapy is een behandeling die erop gericht is het haarverlies te remmen en nieuwe haargroei te stimuleren. Met behulp van een microneedling pen worden net onder de huid een serie van kanaaltjes ingebracht. Via een ultrafijne naald wordt een combinatie van aminozuren, mineralen en vitamines rondom de haarzakjes geïnjecteerd. De onderlinge werking van de natuurlijke bestanddelen neutraliseert de schadelijke stoffen en zet aan tot zowel herstel als nieuwe haargroei

Huidinstituut Scenery Drunen - xl hair

Wat is XL hair therapy?

XL Hair® is een hairbooster (CE Class III injectable) die haarfollikels lokaal voedt en (re)activeert. XL Hair® is geïndiceerd bij niet-verlittekende vormen van alopecia (zoals alopecia androgenetica en alopecia areata). Bij deze vormen van alopecia is XL Hair® veelal succesvol zolang er nog haarfollikels aanwezig zijn en er geen duidelijke andere oorzaak is, zoals onderliggend lijden en/of medicijngebruik. XL Hair® stopt de actieve haaruitval binnen 3 maanden en stimuleert nieuwe haargroei.

 

XL Hair® is geschikt voor mannen en vrouwen mits de indicatie goed gesteld wordt en het behandelprotocol strikt wordt aangehouden.

Resultaat

wat zijn de resultaten van XL hair therapy?

Inbegrepen

Actieve ingredienten:

Hoeveel behandelingen

Wat kun je behandelen met meso hair therapy?

Voordelen

Hoe veel behandelingen heb je nodig?

Voor mannen betekent dat een kuur van (minimaal) 6 behandelingen en voor vrouwen (minimaal) 8, met een interval van 1-2 weken.

Hoe werkt een XL hair therapy Behandeling?

XL hair therapy is een behandeling die erop gericht is het haarverlies te remmen en nieuwe haargroei te stimuleren. Met behulp van een microneedling pen worden net onder de huid een serie van kanaaltjes ingebracht. Via een ultrafijne naald wordt een combinatie van aminozuren, mineralen en vitamines rondom de haarzakjes geïnjecteerd. De onderlinge werking van de natuurlijke bestanddelen neutraliseert de schadelijke stoffen en zet aan tot zowel herstel als nieuwe haargroei.


Mesotherapie
 bevordert de microcirculatie (doorbloeding) van de hoofdhuid. Een slechte doorbloeding is een van de oorzaken van haaruitval. Door lokale voeding en betere doorbloeding worden de haarfollikels gestimuleerd, waardoor haren niet meer uitvallen en nieuwe haargroei ontstaat.

XL hair therapy

before and after

Before and after

Before and after na XL hair therapy behandeling in ons instituut.

Afspraak maken

XL hair therapy behandeling iets voor jou?