✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

Make-up workshop

Make-up workshop

Heb jij altijd al eens willen weten hoe je de beste make-up bij jezelf zet?

Tijdens onze make up workshop wordt je meegenomen in de wereld van Minerale make up van Youngblood.

Youngblood Mineral Cosmetics biedt make-up voor het gezicht, ogen en lippen in mooie natuurlijke kleuren. Prachtige make-up voor iedere leeftijd en huidtype. Youngblood make-up is non-comedogeen, anti-acne en biedt bescherming tegen UVA-UVB. Youngblood is ook 100% vrij van conserveringsmiddelen, parfum, olie, zink, talk en is water resistant en dierproefvrij. Youngblood bevat de hoogste kwaliteit mineralen en de meest zuivere pigmenten en is daardoor ook geschikt voor de meest gevoelige huidtypen.

Hoeveel behandelingen

Wat kun je verwachten?

Tijdens de make-up workshop leggen we je stap voor stap uit hoe jij de mooiste make-up look bij jezelf aan kan aanbrengen. Wij helpen je waar nodig en geven jou verschillende tips & tricks mee die je ook gemakkelijk thuis kunt toepassen. De make up workshop wordt gegeven in groepjes van maximaal 6 personen en gaat door bij aanmelding van minimaal 4 personen.

Oorzaak

Voor wie?

Met deze make-up workshop heb je gegarandeerd een leuke middag of avond samen met jou vriendinnen, (schoon)moeder of zus! Wij zorgen voor extra gezelligheid met een lekker hapje en drankje erbij. 

Kenmerken:

Afspraak maken

Make-up workshop

Heb jij altijd al eens willen weten hoe je de beste make-up bij jezelf zet? Maak dan nu een afspraak!