✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

RRS® HA Eyes

RRS® HA Eyes behandelen in Drunen

Heb je wallen of donkere kringen onder je ogen? Krijg je vaak de vraag of je moe bent of slecht hebt geslapen? Word je moe van je eigen vermoeide blik? Een RRS® HA Eyes behandeling helpt je aan een frissere blik. Per behandeling betaal je €135,-.

Wat kan RRS® HA Eyes voor jou betekenen?

De formule van deze skinbooster helpt bij de vermindering van vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen, fijne lijntjes rondom de ogen en accentueert de oogcontouren. RRS® HA Eyes maakt de huid onder de ogen lichter: je krijgt weer een uitgeruste en open blik. De actieve ingrediënten van deze behandeling bestaan voornamelijk uit stoffen die vocht helpen af te voeren, antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen, voeden en een ‘whitening’ effect hebben door de onderdrukking van pigmentvorming.

Voordelen

Wat zijn de voordelen van de RRS® HA Eyes behandeling?

Hoeveel behandelingen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Doorgaans wordt een traject van 4 tot 6 behandelingen geadviseerd. Na afloop heb je een frissere uitstraling en zie je er minder vermoeid uit.

FAQ

Wat is het behandel­protocol?

Een behandeling duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden één behandeling te ondergaan per 7-14 dagen. Om een zichtbaar resultaat te bereiken, zijn gemiddeld 4-6 behandelingen aan te raden. Het resultaat kan goed worden onderhouden. Dit kan door tweemaal per dag AD Daily Care Eyes te gebruiken en na 6 tot 8 maanden een traject van 4 behandelingen te herhalen.

Resultaat

Wat is het resultaat?

Dankzij de RRS® HA Eyes wordt er soepelheid en elasticiteit van de huid rondom de ogen zichtbaar verbeterd. Ook ziet de huid er jonger en ontspannen uit. Dankzij een verbeterde doorbloeding en hydratatie van de huid wordt de teint weer stralend. Rimpels en lijnen rondom de ogen worden minder. Rimpels rondom de ogen die niet met Botox behandeld kunnen worden, worden door de deze krachtige formule aanzienlijk verbeterd.

Before

RRS® HA Eyes

After

RRS® HA Eyes
Afspraak maken

Wat zou het voor jou betekenen?

Wat zou het voor jou betekenen wanneer je weer lachend naar jezelf kunt kijken in de spiegel en wat zou het voor je betekenen wanneer je complimenten zal gaan ontvangen van je naasten?

Maak nu een afspraak om gebruik te kunnen maken van deze actie en jezelf een RRS® HA Eyes behandeling te geven!