✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

Scenery Member

Scenery Member

Word jij Scenery member?

Als scenery member geef jij jouw huid de aandacht die het verdient. Voor een vast bedrag per maand lig jij iedere 4-6 weken bij ons in de wellnessebanken voor een uitgebreide gezichtsbehandeling die geheel wordt afgestemd op jouw huidconditie en wensen. Het membership levert behalve financieel voordeel ook gemak op.

Word member!

Schrijf je in als Scenery Member en ontvang van ons een vrijblijvend aanbod op maat! Maak kennis met de voordelen die je als member zult krijgen terwijl je nog nergens aan vast zit. 

Werkwijze

Via automatische incasso wordt het overeengekomen bedrag maandelijks geïnd. De behandelingen worden geboekt bij jouw eigen specialiste. 1x per 4 maanden vindt er een huidanalyse plaats, zodat we goed kunnen monitoren dat we nog op de juiste weg zitten samen. Je ontvangt altijd 10% korting op de behandelingen en 5% korting op de producten. Gepersonaliseerde membership. We personaliseren jouw membership helemaal op maat, wat het beste bij jouwe wensen past. Wil je graag een van onze huidspecialisten spreken voor meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

Neem contact met ons op

Vragen