✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

Geneo + natuurlijke facelift
behandeling

Wat is Geneo+ natuurlijke facelift behandeling?

De Geneo+ is een natuurlijke Facelift behandeling zonder operatie. Huidverstrakking, versteviging en minder rimpels voor gezicht met facelift zonder operatie.  Geneo+ is de nieuwste anti-aging behandeling waarbij gelijktijdig 3 effecten worden toegepast. Deze unieke 3 in 1 anti-aging behandeling verbetert de huid textuur, verstevigd, verminder rimpels en geeft de huid een stralend en verzorgend aanzien. 

HOE WERKT DE FACELIFT ZONDER OPERATIE?

De huid wordt grondig geëxfolieerd en gelijktijdig wordt de zuurstoftoevoer naar de huid van binnenuit verhoogd. Dit zorgt ervoor dat de werkstoffen optimaal opgenomen kunnen worden en dat de huidconditie wordt verbeterd.

Tripollar radiofrequente energie verhit collageenvezels en verstrakt de huid. Het belangrijkste effect is de stimulatie van fibrolasten, waardoor de productie van collageen en elastinevezels worden geactiveerd. 

De huid wordt strakker, steviger en egaal met direct resultaat na één behandeling. Kortom: een mooi alternatief voor drastische esthetische ingrepen. 

Voor wie

VOOR WIE IS de FACELIFT ZONDER OPERATIE GESCHIKT?

Deze behandeling is voor iedereen geschikt die wilt werken aan:

De Geneo+ behandeling zorgt voor een egalere huid, fijnere huidstructuur, verbetering zuurstoftoevoer, vermindert rimpels en heeft een liftende werking. 

Effecten

Wat zijn de effecten tijdens een geneo+ behandeling?

De 3 effecten tijdens een behandeling zijn:

  1. Exfoliatie van de bovenste huidlaag
  2. Insluizen van hoog werkzame werkstoffen en verhogen van zuurstoftoevoer van binnenuit
  3. Huidverstrakken, verstevigen en verminderen van rimpels

Facelift zonder operatie behandeling is een 100% natuurlijke behandeling voor huidverstrakking, minder rimpels, een verfijnde huidstructuur en een natuurlijke glow.

Voordelen

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN geneo+?

Hoeveel behandelingen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Wil je de huidveroudering tegengaan of dit in plaats van een gezichtsbehandeling doen? Dan kan 1 behandeling voldoende zijn. Heb je huidveroudering zoals rimpels, verslapte huid, dove huid, grove poriën, etc.? Dan wordt een kuur van 6 behandelingen geadviseerd. Na een traject wordt 1 behandeling in de 2 â 3 maanden geadviseerd om het resultaat vast te houden. 

FAQ

Veelgestelde vragen:

Een behandeling is pijnloos. Je huid wordt allereerst met het apparaat goed gescrubd waarna de zuurstofbehandeling volgt. Dit voelt erg aangenaam aan. En tot slot komt er een warmte vrij wat als een ontspannende massage aanvoelt.

Gelaat:  poriën verfijnen, de gelaatscontouren worden steviger, voorhoofd, wangen en de kaaklijn worden gelift. Je krijgt een fijnere huidstructuur en egalere huidteint. Vermindering van rimpels en littekens vervagen. En tot slot krijg je je gezonde glow weer terug op de huid.

Ogen: de fijne rimpeltjes worden minder, het bovenooglid wordt strakker en wordt gelift. Onder de ogen wordt de huid strakker. 

Ja, het resultaat is blijvend. Tegelijkertijd gaat de natuurlijke veroudering van het lichaam uiteraard gewoon door. Daarom raden we je aan om regelmatig een onderhoudsbehandeling te nemen.

Na de facelift zonder operatie behandeling kan de huid een paar uur rood zijn. Dit is goed te camoufleren met bijvoorbeeld een foundation.

Na de behandeling

Resultaat

WAT IS HET RESULTAAT?

Het effect van deze behandeling is direct zichtbaar, voor een nog beter resultaat wordt een traject van meerdere behandelingen geadviseerd.

before and after

Before and after

Before and after foto van Geneo+ huidverstrakking behandeling in onze salon.

Afspraak maken

Speciaal voor nieuwe klanten!

Stoor je je aan verslapte huid op je wangen en/of hals? 
Wil je weer een strakkere huid in het gezicht en op de hals? 
Wil je geen inspuitingen of operatie?
Wil jij het beste advies voor jouw huid? 

Kies dan voor een facelift zonder operatie behandeling! Boek online je natuurlijke facelift behandeling! NU VOOR € 97,- normaal € 204,00