✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

Gratis consult

Boek een gratis consult

Wij staan klaar voor jou!

Heb je twijfels over bepaalde behandelingen of weet je niet wat het beste bij jou past. Met een Gratis consult kunnen wij jou geheel vrijblijvend alle informatie geven waar jij behoefte aan hebt.

Wil jij met een grote glimlach naar jezelf kijken in de spiegel?  Wij helpen je hier graag bij. Samen halen we het beste uit jouw huid. Laat je GRATIS informeren door één van onze huidmanagers. Je blijft jezelf, maar wij gaan voor jou BESTE versie.

Advies op maat

Wij staan klaar voor jou!

Op basis van de behandeling die je kiest of het (huid)probleem dat je hebt, zullen wij een advies op maat geven. Het doel is om jouw gewenst resultaat te behalen.

In ons cosmedisch huidinstituut werken professionals met veelal meer dan 10 jaar ervaring. Onze professionals kunnen je niet alleen helpen door verschillende cosmedische behandelingen uit te voeren, maar geven je ook persoonlijk advies over de behandelingen die er worden aangeboden.

Gratis consult inplannen

Je kunt voor elke behandeling een gratis consult aanvragen. Of je nu komt voor een  gezichtsbehandeling, huidverjonging, voor vet bevriezen of IPL? Je kunt bij ons altijd terecht voor een GRATIS consult.

Heb je nog vragen?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op. We reageren binnen een werkdag. Vul het onderstaande formulier in en krijg een gratis specialistisch consult zodat je precies weet waar je aan toe bent.