✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

Hoelang duurt het voordat een collageen supplement werkt?

Collageen is een belangrijk eiwit dat van nature in ons lichaam voorkomt. Dit eiwit speelt een belangrijke rol in de structuur en elasticiteit van onze huid, gewrichten en andere bindweefsels.

Wanneer je de leeftijd 40 hebt bereikt, zul je gaan merken dat de aanmaak van collageen niet meer zo is als dat het vroeger altijd is geweest. Sterker nog vanaf je 25ste levensjaar begint de aanmaak van collageen te stagneren. Maar gemiddeld gezien vanaf de leeftijd van ongeveer 35 jaar, kun je gaan merken dat je huid wat meer verslapt raakt en dat rimpeltjes en fijne lijntjes steeds meer zichtbaar worden. Natuurlijk is het smeren van de juiste skincare hier belangrijk in maar dat is niet alles. Zowel werken aan de buitenkant als binnenkant. Een goede oplossing hiervoor zijn het nemen van collageensupplementen. Maar hoelang moet je dit gebruiken voor het beste resultaat? En werken alle supplementen even goed?

Welk collageen supplement kan ik het best gebruiken?

Ikzelf heb al een aantal collageen supplementen geprobeerd, en niet van alles was de werking, smaak of resultaat even goed. Er zijn een hoop supplementen die ontzettend vies zijn, naar vis smaken of de rest van de dag nog vis opboeren. Nu gebruik ik al een tijdje het collageen elixir. Veel van mijn collega’s waren hier erg over te spreken en ik moest het zelf ook proberen. En ik moet zeggen, ik heb nog nooit zo’n fijn collageen supplement gebruikt als het collageen elixir. De smaak hiervan is lekker en de resultaten zijn werkelijk fantastisch. En dat al vaak binnen 1 maand gebruik.

Lees hier alles over ons GOUD in een flesje.

Hoelang moet je een collageen supplement gebruiken voor een optimaal resultaat?

Per supplement verschilt het enorm na hoeveel tijd je resultaat hebt. De meeste collageen supplementen worden veel gebruikt om de huid, haar, nagels en gewrichten te verbeteren. Gemiddeld geven de meeste gebruikers aan dat je na 12 tot 16 weken na de start van collageen een verbetering ziet. Zelf merk ik dat bij het collageen elixir de resultaten aanzienlijk sneller zijn. Vaak al binnen 4 weken merk en zie je het verschil. Hoe dit kan? Het collageen elixir is de enigste op de hele wereld welk een gepatenteerde dubble nutri technologie bevat. Dit houdt in dat er een laagje om het marine collageen zit, waardoor dit je maagzuur kan passeren en direct wordt opgenomen in de dunne darm. Dir heeft als resultaat een opname capaciteit van maarliefst 95%. Andere collageen supplementen zitten op 30-40% opname capaciteit. Daar zit het grote verschil dan ook in.

Collageen kun je altijd blijven innemen. Het innemen van collageen zorgt voor een aanvulling in je lichaam. Die je lichaam op den duur minder zelf aan maakt. Je vult de cellen aan zolang je het inneemt.

Mijn advies is om het collageen supplement altijd te blijven gebruiken. Naast collageen zit er nog veel meer in wat goed is voor je algehele well being. Zoals superfoods, vitamine C , zink en biotine.

Wij zijn collageen expert en kunnen je alles vertellen wat collageen voor jou kan betekenen. Wil je meer informatie over het gebruik van collageen? Neem gerust contact met ons op!

Liefs, 

Rachsjanda Venneman

Online huidcoach & founder Scenery – Cosmedisch huidinstituut – 

rachsjanda@scenerybeauty.nl

0416-224450