✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

Is collageen slikken zinvol?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, het is zeker zinvol om collageen te slikken. Ik ga je hier alles vertellen waarom collageen slikken zo zinvol is.

Wat is collageen?

Collageen is eigenlijk het meest voorkomende eiwit in ons lichaam. Je lichaam bestaat voor 30% uit collageen en je huid, haar en nagels bestaan voor zelfs 90% uit collageen. Het is als het ware de lijn die alles samen houdt. Het helpt de huidcellen aan elkaar te hechten waardoor de huid soepel, stevig en veerkrachtig is. Je huid bestaat uit 3 lagen:

  1. De opperhuid (de bovenste huidlaag) beschermt je lichaam tegen invloeden van buitenaf. Bijvoorbeeld: de zon en luchtvervuiling.
  2. De tweede laag is de lederhuid. Hier bevinden zich de collageen- en elastine vezels. De fibroblasten in deze laag zijn verantwoordelijk voor de aanmaak van collageen en elastine.
  3. Onderhuids bindweefsel

Als je mijn vorige blogs over het collageen hebt gelezen zul je nu wel weten dat vanaf je 25e / 30e levensjaar de collageen aanmaak in je huid zal afnemen. Tegen de tijd dat je 40 hebt bereikt is er al 30% minder collageen in je huid aanwezig. Vanaf je 50e levensjaar stopt je lichaam helemaal met het aanmaken van collageen. Wat dus betekent dat je zichtbare huidverslapping krijgt.

Het is daarom van belang om collageen bij te slikken, als je graag de huidveroudering en -verslapping wilt tegen gaan. Maar ook als je soepel gewrichten en pezen wilt behouden.

Wat is het collageen elixir?

Wij bieden een exclusief nieuw collageen supplement aan: de collageen elixir. Dit is een drankje die je elke dag zult nemen, en de eerste periode van een maand zul je 2 van deze flesjes per dag nemen. Dit om je huid en lichaam een extra boost te geven.

In dit flesje zit niet alleen maar collageen maar ook:

  • Biotine (dit geeft een fantastische boost ter ondersteuning voor haar, huid en nagels.)
  • Vitamine C (krachtige antioxidant vitamine om je collageenproductie te ondersteunen.)
  • Een eeuwenoude botanische blend (Aloë vera, kalmerende kamille, voedende goji en acerolabessen.)

 

Al deze ingrediënten zorgen samen voor bijzonder mooie resultaten in een super korte tijd. Doordat het als enigste collageen op de markt een gepatenteerde dubble nutri technologie bevat, wat betekent dat het de maagsappen kan passeren en direct wordt opgenomen in de dunne darm. Dit heeft als resultaat dat de opname capaciteit maar liefst 95% is. Waarbij het elders maar voor slechts 30-40% opname heeft. Je haar zal stralen, je rimpels worden minder, en je verslappingen in de huid zal steviger worden. Daarnaast zal het ook goed werken op je gewrichten en spieren. Dit collageen is een total well being drankje wat aan je algehele gezondheid zal werken. Je krijgt een energieboost omdat je afvalstoffen goed worden afgevoerd.

Ben jij ook zo benieuwd geworden naar de collageen elixir? Neem dan gerust contact op met mij of een van onze huidmanagers.

Liefs, 

Rachsjanda Venneman

Online huidcoach & founder Scenery – Cosmedisch huidinstituut – 

rachsjanda@scenerybeauty.nl

0416-224450