✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

Scenery -Cosmedisch Huidinstituut- genomineerd voor de Beauty Award 2024 in de categorie schoonheidssalon van het jaar (groot).

Scenery_0

Drunen, 8 februari 2024

 

Let’s celebrate the Beauty Awards! De speciale uitreikingsavond van de Beauty Award 2024 op zondag 21 april komt eraan! Dit wordt een avond die je niet wilt missen, want niet alleen wordt bekend gemaakt of genomineerde Scenery -Cosmedisch Huidinstituut- de felbegeerde award mee naar huis mag nemen, maar de hele avond wordt omlijst met verschillende entertainment acts, heerlijke muziek, fantastisch gezelschap en spetterende verrassingselementen. Deze spectaculaire avond zal Rachsjanda Venneman en team van Scenery -Cosmedisch Huidinstiuut, in haar mooiste outfit de rode loper bewandelen om een avond lang te genieten van alle feestelijkheden en hopelijk de award te winnen!

Groots evenement

Het inmiddels spraakmakende evenement van het jaar binnen de professionele schoonheidsbranche, is in volle gang. Een deskundige vakjury boog zich de afgelopen maanden over de talloze inzendingen die binnenkwamen voor de verschillende categorieën. Vrijdag 19 januari zijn de genomineerden bekend gemaakt en Scenery – Cosmedisch Huidinstituut- in de categorie schoonheidssalon van het jaar ( groot) is één van de genomineerden! Alle deelnemers aan de Beauty Award 2024 zijn tijdens de eerste juryronde door de vakjury beoordeeld op verschillende aspecten, zoals ondernemerschap en bedrijfsvoering, marketing en social media, opleidingen en trainingen en vakinhoudelijke kennis. Tijdens deze eerste juryronde is een eerste selectie gemaakt en werden de salons geselecteerd die een bezoek kregen van de ‘Mystery Guest’, die hen onder meer toetste op hun kwaliteit qua behandelingen, service, hygiëne en klantvriendelijkheid. Na deze twee juryronden wordt uiteindelijk de felbegeerde nominatie bepaald. De eindronde bestaat tot slot uit een persoonlijk interview met de verschillende vakjuryleden.

Uitreiking awards

De feestelijke avond staat natuurlijk grotendeels in het teken van de uitreiking van de Beauty Awards. Er zijn maar liefst acht topspecialisten die aan het einde van de avond met een Award naar huis gaan in verschillende categorieën: Newcomer of the Year, Schoonheidsspecialist van het jaar regio Noord, Schoonheidsspecialist van het jaar regio Midden/Oost, Schoonheidsspecialist van het jaar regio Zuid, Schoonheidsspecialist van het jaar regio West, Salonmedewerker van het Jaar, Schoonheidssalon van het jaar (klein) en Schoonheidssalon van het jaar (groot).

Kijk voor actuele informatie over de speciale uitreikingsavond en de kaartverkoop op www.beauty-award.nl of op www.facebook.com/NLBeautyAward.

_______________________________________________________________________

Over Beauty Award

De Beauty Award wordt georganiseerd door de Beauty Trade Professionals ter bevordering van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de schoonheidsbranche. De Beauty Award is dan ook dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten. De Beauty Awards zijn prijzen die door een onafhankelijke vakjury uit de professionele beautybranche worden gegeven aan de beste schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons van Nederland. Er worden in zeven categorieën awards uitgereikt. Een Beauty Award winnen is een droom van veel beautyprofessionals. Het is immers een kroon op je werk, en laat zien dat je over vele vaardigheden beschikt op het gebied van PR/marketing, ondernemen, organisatie, bedrijfsvoering, commercie en uiteraard vaktechniek.

Meer informatie: beauty-award.nl

Ben jij benieuwd hoe jij jouw huid mooi houdt na je veertigste, kom dan zeker langs voor een high tech huid scan en persoonlijk huid advies.

Wij zijn genomineerd in de TOP3 beste schoonheidssalons van Nederland!

 

 

Liefs, 

Rachsjanda Venneman

Online huidcoach & founder Scenery – Cosmedisch huidinstituut – 

rachsjanda@scenerybeauty.nl

0416-224450