✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

5 tips hoe creëer jij je beste summer body

Iedereen wilt toch een summer body?

Het voorjaar is begonnen, de zon begint meer te schijnen en dan komt het besef… Ohjee de korte broeken/ rokken en badkleding moeten we weer aan. En ook pas nu komt het besef had ik dit maar beter onderhouden afgelopen winter.

Maar wees gerust het is nog geen gelopen race! Maak vandaag de verandering en start vandaag nog met een goede lichaamsverzorging. Ik ga je een aantal tips geven wat bijdraagt aan een goed gezonde lichaamshuid.

Tip 1:

Vitamines

Eet voldoende vitamines. Dit draagt bij aan een goede huidconditie.

Tip 2:

Drink voldoende water

Drink voldoende water! Water zorgt voor een elastische en stralende huid. De huid bestaat voor 70% uit water. Water is daarom essentieel voor de huid: het maakt haar elastisch en stralend.

Tip 3:

Beweeg iedere dag

Beweeg iedere dag! Doe minstens elke dag 1 uur aan matig intensieve inspanning. Dit draagt bij aan je gezondheid maar ook aan een gezonde huid.

Tip 4:

huidverzorgingsproducten

Gebruik de juiste huidverzorgingsproducten afgestemd op jouw huidbehoeftes. De stevig vernieuwde Bodyshock lijn van Mesoestetic voorziet een professionele formule voor thuisgebruik, die 100% aanpasbaar is aan jouw behoeften. Dit zijn mijn 3 favoriete producten:

Intensive mist; Spray met intensieve werking, om plaatselijk in te werken en het silhouet te definiëren en vermindert zichtbaar cellulite-imperfecties. Het gecombineerde gebruik met de andere producten van de bodyshock-lijn intensiveert en versterkt de doeltreffendheid van de behandeling.

Celluxpert; Multi actieve bodycreme met applicator. Definieert, verstevigd en verzacht de sinaasappelhuid.

Firm up; Verstevigende crème met verstevigende en herstructurerende actieve bestanddelen voor een stevigere, meer getonifieerde huid inclusief massageroller

Summerbody

Tip 5:

Collageen supplementen

Collageen is een eiwit dat je huid en het weefsel mooi op hun plaats houdt. Vanaf de leeftijd van 30 jaar daalt het collageengehalte in je huid, waardoor die minder stevig en minder strak zal worden. Gebruik dagelijks je collageen suppletie.

Doe wat met mijn tips en je zult merken dat jij deze zomer echt summer proof bent. Wil jij een persoonlijk op maat gemaakte plan voor jouw body shape. Bij scenery staan we klaar om jou te helpen naar je best summer body ever. Met een GRATIS body consult kunnen we samen kijken wat het beste bij jou past!

Plan hier jouw GRATIS body consult!

Lieve groetjes, Rachsjanda Venneman 
Owner SCENERY – cosmedisch huidinstituut