✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

Strakker in je vel , doe je zo!

Strakker in je vel , doe je zo!

Een nieuw jaar betekent onze goede voornemens weer neer zetten. Wat hoort er vaak bij goede voornemens;

  • Afvallen
  • Stoppen met roken
  • Gezonder leven

Hierbij staat afvallen altijd op nummer 1!

Wat gaan we dan doen, een dieet volgen, wat vaak niet tot het gewenst resultaat leidt want elk jaar opnieuw heb je dit voornemen weer. Op het moment dat je het dieet volgt zie je resultaat maar dit ie niet altijd vol te houden, het is een kwestie van aanpassing van je voedingspatroon wat op lange termijn werkt en voldoende bewegen.  En als we dan afvallen, dan blijven we zitten met net dat randje vet wat je nog stoort en zit je nog niet strak in je vel zoals je graag zou willen. Dit is heel herkenbaar bij zowel mannen als vrouwen. Maar wist je dat er nu een oplossing is voor vet wat we maar niet weg krijgen dmv diëten of sporten. Je kunt het extreem aanpakken door op de operatie tafel te gaan liggen en liposuctie ondergaan maar er zijn nog meerder non invasieve technieken. Het grote voordeel hiervan is dat je na de behandeling alles kunt doen en niet in de lappenmand zit.

OPLOSSING 1
Een mooie nieuwe techniek om vet te verliezen is cryolipolyse.

Bij deze behandeling worden er elementen/pads op het lichaam geplaats waar nodig. Deze koelen de vetcellen tot -9 graden. Alleen de vetcellen worden aangepakt zonder het omringd weefsel te beschadigen.  Hiermee worden vetcellen gekoeld tot -9 graden. Doordat de vetcellen worden blootgesteld aan deze kou ontstaat er kristallisatie. Hiermee maak je de vetcellen kapot. Jouw lichaam voert de vetcellen op natuurlijke wijze af.

Het mooie van deze techniek is dat je eindelijk voorgoed afscheid kan nemen van jouw vetrandje wat altijd maar al te graag bij je wilde blijven. De behandeling is zeer effectief, pijnloos en bovendien blijvend! Daarnaast is er wetenschappelijk onderzoek geweest onder honderden patiënten wat heeft aangetoond dat cryolipolyse  een effectieve manier is om vet te verminderen, Zonder het risico en hersteltijd van een operatie.

Na zelf getest te hebben en zie hier mijn resultaat;

Hoe ben ik verliefd geworden op dit apparaat.. Tijdens mijn laatste zwangerschap was ik 25 kilo aangekomen. Nadat ik bevallen was en weer mocht sporten waren de sportscholen dicht vanwege de lockdown. Toen ging ik op onderzoek uit en kwam ik op deze techniek. Eenmaal zelf ondergaan was ik verkocht en een paar weken later hadden we zelf het apparaat toegevoegd in ons instituut. Ik wist nu dit werkt echt fantastisch.

cryo

OPLOSSING 2
Nieuw gepersonaliseerde lichaamsoplossing op maat.

De bodyshock behandeling van mesoestetic, is een van de nieuwste technieken om een mooi gevormd lichaam te krijgen. De allernieuwste generatie lichaamszorg, waarbij een 100% persoonlijk bodyplan op maat wordt gemaakt afgestemd op jouw lichaamsbehoeftes. Deze behandeling is specifiek gericht op:

  • Plaatselijk vet
  • Cellulitits
  • Striemen
  • Verlies van stevigheid

De ultra-geconcentreerde, 100 % actieve werkzame stoffen gecombineerd met cupping massage en madero therapy hebben direct effect en is aanpasbaar aan jouw specifieke behoeftes en geeft een gegarandeerd resultaat. Deze behandeling vermindert het vetweefsel, de sinaasappelhuid en striae. Het zorgt weer voor meer versteviging op je lichaam waardoor je ook weer een mooier silhouet krijgt.

Na een zelf test dit resultaat bereikt na 1 behandeling! Na 4 kindjes in mijn buik te hebben gehad is deze niet meer zoals het was. Waar ik me aan bleef storen is het verslapte , gevoel dat er overtollig huid zit en de striae. Onwijs onder de indruk was ik direct na de behandeling. WOW me buik is nu strakker en striae is verminderd. Laat de zomer maar komen!            

De voordelen van deze body behandeling is dat je snel zichtbaar effect hebt en het is ook nog eens aangenaam te ondergaan even een stukje ME- time.  Daarnaast wordt er gewerkt met wetenschappelijke onderbouwde ingrediënten die 100% gepersonaliseerd wordt. Een mooie figuur corrigerende behandeling zonder naalden of operatie. “100 % gepersonaliseerd aan jouw lichaam , wensen en levensstijl zo bereik jij je droomfiguur.”

Kom erachter welke OPLOSSING het beste bij jouw werkt. Ik beloof je hier krijg je geen spijt van.

Lieve groetjes,

Rachsjanda Venneman /OWNER Scenery -cosmedisch huidinstituut

cupping