✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

DETOXEN NA DE FEESTDAGEN

MESOESTETIC  GRASCONTROL 

Tijdens de feestdagen ben je heerlijk van het eten en drinken aan het genieten en wordt er minder opgelet wat je nuttigt. Maar zodra de maand januari dan weer is aangebroken voel je toch wel een beetje dat een detox wel van pas kan komen.  

Detox Scenery Drunen

Wat is detoxen? 

Er zijn veel verschillende manieren van detoxen, maar wat is detoxen eigenlijk? Detoxen,  ook wel ontgiften genoemd, houdt in dat het lichaam ontgift en ontdaan wordt van alle vreemde lichaamsstoffen die niet goed voor je zijn.  

Een typische detox kuur bestaat meestal uit een korte periode van vasten en een strikt dieet van water, thee en groente- en fruitsappen, maar er zijn nog veel meer manieren. Bijvoorbeeld supplementen.  

Detoxen met supplementen. 

Een van de manieren om te detoxen, is met supplementen. Als je dat hoort zul je misschien denken dat dit helemaal geen gezonde manier is van het ontgiften van je lichaam, maar er zijn dus zeker gezonde manieren van detoxen met supplementen. In ons instituut bieden wij 2 soorten supplementen aan van Mesoestetic die jouw afvoer van vocht bevorderen, voor meer energie zorgen, je spijsvertering stimuleren en antioxiderende eigenschappen heeft. 

En heel belangrijk je hoeft niet zoveel uur te vasten met deze supplementen mag je gewoon eten. Let uiteraard wel een beetje op je eetpatroon😊 

Mesoestetic detox powder 

De optimale combinatie van plantenextracten draagt bij aan de ontgifting van het lichaam en de eliminatie van opgehoopte vloeistoffen en vetten door middel van een 20-daags detox-plan. 

Belangrijkste voordelen van grascontrol detox powder: 
– ONTGIFTEND: Draagt bij aan de eliminatie van secundaire afvalmetabolieten. 
– DIURETISCH: Stimuleert de diurese, bevordert de afvoer van opgehoopte vloeistoffen en ontgift het lichaam. 
– BEVORDERT DE SPIJSVERTERING: Bevordert de stofwisseling van vetten en eiwitten. 
– PREBIOTISCH: Helpt bij de selectieve groei van gezonde bacteriën. 

Een exclusieve formule in poedervorm om op te lossen in water. 

grascontrol detox power smaakt naar mango, is vegan en bevat geen toegevoegde suikers. 

Mesoesteic lipactive solution 

Nieuwe exclusieve formule in vloeibare vorm voor de behandeling van plaatselijk vet. 

De optimale combinatie van extracten van L-carnitine, ginseng en bittere sinaasappel stimuleert het verlies van plaatselijk en hardnekkig vet door middel van een intensief plan van 14 dagen. 

Belangrijkste voordelen van lipactive solution:
– MOBILISEERT VETTEN: Bevordert de stofwisseling en de mobilisatie van lipiden – LIPOLYTISCH: Stimuleert de consumptie van vetten als energiebron. 
– THERMOGENISCH: Verhoogt de lichaamstemperatuur door vetverbranding te stimuleren. 
– VENOTONISCH: Bevordert de doorbloeding en microcirculatie. 

Grascontrol lipactive solution smaakt naar grapefruit, is vegan en bevat geen toegevoegde suikers. 

L-carnitine is een aminozuur dat de vetten in de weefsels mobiliseert en hun adequaat gebruik door de cellen in het energiemetabolisme mogelijk maakt. 

Wil jij graag het nieuwe jaar goed en schoon starten. Dan adviseer ik zeker de de detox kuur van mesoestetic. Heb je er nog vragen over ? Neem dan zeker contact op met mij of een van de huidmanagers welke het beste bij jou past.

Wil jij graag het nieuwe jaar goed en schoon starten. Dan adviseer ik zeker de de detox kuur van mesoestetic. Heb je er nog vragen over ? Neem dan zeker contact op met mij of een van de huidmanagers welke het beste bij jou past.  

Liefs, 

Rachsjanda Venneman 

Online huidcoach & founder Scenery -Cosmedisch huidinstituut- 

 

rachsjanda@scenerybeauty.nl 

0416-224450