✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

4 redenen om een gezichtmasker te gebruiken

Ik hoor je denken, zo’n gezichtsmasker ziet er heel ontspannen uit, maar waar haal ik de tijd vandaan en werkt het ook? Één waar haal je de tijd vandaan. Hoe makkelijke is het als een masker gedurende de nacht kan blijven zitten, geen excuses meer met tijd. En ja zeker, maskers zijn voor meer dingen erg nuttig. Je huid krijgt een betere doorbloeding, de huidcellen worden actiever en dan heb je nog specifieke eigenschappen waarvoor je kunt kiezen. Je hebt veel verschillende soorten maskers, de ene is goed voor hydratatie, versteviging of juist zuiverend.

Hydratatie masker - Beautysalon Drunen

Welk gezichtsmasker past bij jou?

Heb jij last van een….

 Een droge huid is uit balans en erg kwetsbaar. Kies daarom bij een droge huid altijd voor een vlies of een crème masker. Het moet namelijk werken op je hydro-lipide laag.

 Een normale huid is het meest eenvoudig en past zowat alles bij. Kies dan toch voor een hydraterend masker en wissel af met exfoliërende maskers om je huid actief te houden.

 Bij een ouder wordende huid is het belangrijk dat je goed blijft hydrateren. Door een juiste hydratatie is de huid goed gevuld met vocht. Je kunt je huid vergelijken met een fruitstuk. Hoe beter een fruit stuk gevuld is met vocht hoe mooi egaal het is. Des te meer het vocht gaat verliezen krijg je craquelé achtige nerfjes. Dit is ook zo met de huid. belangrijk omdat hydraterende ingrediënten de opperhuid vult waardoor de kleine lijntjes minder zichtbaar zullen worden.

De congestieve huid is gevoeliger voor invloeden van buitenaf. Deze huid heeft goede bescherming nodig en de weerstand moet worden verhoogd.

Met een vette huid kan je het beste kiezen voor maskers met klei ingrediënten. Het maakt je huid schoon tot diep in de poriën waardoor je huid matter wordt. Ook absorbeert het overtollig talg en onzuiverheden. Heb je daarnaast ook een vochtarme huid, voorkom dan indroging en meng je klei masker met een hydraterend masker.

4 redenen om een gezichtsmasker te gebruiken

1. Direct resultaat. Als je een masker kiest met een hoge concentratie aan werkzame stoffen die passen bij jouw huid, zal je direct resultaat zien.

2. Gaat huidveroudering op langer termijn tegen. Om er op latere leeftijd jonger uit te zien, moet je sommige dingen voorkomen. Daarom kan je nooit vroeg genoeg beginnen met een goede skincare. Door regelmatig een masker op te doen blijft de huid actief, waardoor het niet dof en droog wordt.

3. Zorgt voor extra voeding. Een masker helpt je bij je huid te voeden wanneer je huid er juist om vraagt. Denk aan een zonverbrande huid of een huid in de winter die meer comfort wilt.

4. Ontspanning. Een masker is niet alleen positief voor je huid maar ook voor je geest. Tijdens dat jij een masker aan het laten intrekken bent, kun je heerlijk even een moment voor jezelf nemen.

Heb jij problemen met je huid en weet je niet welk masker het meest geschikt past bij jouw huidwensen? Onze huidmanagers staan voor jou klaar om advies te geven dat bij jouw past.

La Colline matrix mask - Scenery Drunen

Als extra geven wij nu deze maand 5% korting op alle La Colline maskers + je ontvangt een gratis La Colline Vital Eye Cream t.w.v. €85,00

Liefs, 

Rachsjanda Venneman 

Online huidcoach & founder Scenery -Cosmedisch huidinstituut- 

 

rachsjanda@scenerybeauty.nl 

0416-224450