✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

wAT TE DOEN TEGEN EEN OUDER WORDENDe HUID?

Je bent 30+ en je merkt al veranderingen in je huid, het is minder stevig dan voorheen. Maar dan heb je ineens de magische grens van 40 gepaseerd, nu wordt het wat serieuzer en begint je huid echte verschijnselen te vertonen van ouder worden! Buiten het feit dat je je huid goed dagelijks verzorgt, heeft die niet meer de veerkracht als voorheen. Je huid vraagt wat extra aan je.

Met de thuiskuren van La colline, geef jij jouw huid die extra’s die het verdiend.

La Colline skincare is gebaseerd op de unieke combinatie van Zwitserse expertise op het gebied van de strijd tegen huidveroudering en actieve plantaardige extracten. Anti-aging kuren als Eco hydration, Vital night elixer en L’huil zijn resultaat gericht en werken als een personal training voor de huid.

Schoonheidssalon Drunen - La Colline thuiskuur

Thuiskuur tegen een ouder wordende huid.

In het thuiskuur van La Colline zitten 3 onmisbare producten die het verouderen van jouw huid zullen tegengaan.

La Colline cellular Eco-Hydration Treatment, 

helpt de natuurlijke hydratatiecyclus van de huidcel te herstellen. Het is een hydratatiekuur van minimaal 28 dagen en is geschikt voor een zeer droge of vochtarme huid. In minder dan een maand wordt de huid soepeler, vervagen de rimpeltjes en fijne lijntjes. Doordat de vochtserves zijn aangevuld ziet de huid er stralend, voller en steviger uit.

La Colline Advances Vital Cellular Night Elixir

Dit tweefasen product biedt vitaliteit aan een lipide-arme huid met een dubbele werking. Ceramiden en een duo van kostbare oliën herstellen en regenereren de huidweefsels terwijl en botanisch extract de irritaties verzacht. Bovendien verstevigt HDS System de huid en de contouren van het gezicht. In de ochtend is de huid goed gevoed, verzacht, versterkt en straalt van gezondheid.

La Colline NativAge L’Huile

elke druppel bevat 95% natuurlijke ingrediënten en alle ingrediënten hebben de zelfde doel: jeugdigheid terug laten keren. Dag na dag ziet de huid er perfect gevoed uit en krijgt zichtbaar haar oorspronkelijke uitstraling, vitaliteit en soepelheid terug. De huid wordt steviger en gladder. Om ervoor te zorgen dat de formule gelijkmatig wordt gemengd, kun je de fles schudden voor gebruik en 2 keer per dag aanbrengen.

Om jouw te laten stralen tijdens de feestdagen ontvang je bij aanschaf van één van de la colline thuiskuren een GRATIS La Colline NativAge La Crème ter waarde van €150,-.

Nativage is een Zeer luxe uitgebreide anti-aging crème met meerdere effectieve werkingingen.

Verbetert de zuurstofopname. Vertraagt het verouderingsproces. Beschermt en herstelt de huidcellen. Transformeert vrije radicalen in water en zuurstof.

Alleen zo maakt huidveroudering geen kans😉

IS HET LA COLLINE THUISKUUR IETS VOOR JOU?

Ben jij benieuwd welke thuiskuur het beste bij jouw wensen past? Kom langs in ons instituut of neem persoonlijk contact met mij op. Ik help je graag verder.

 

La Colline thuiskuur - Scenery Beauty

Liefs, 

Rachsjanda Venneman

Online huidcoach & founder Scenery – Cosmedisch huidinstituut – 

rachsjanda@scenerybeauty.nl

0416-224450