✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

Tips voor de mooiste oogopslag!

Je ogen, de spiegels van je ziel.

Je ogen spreken boekdelen en verraden al je geheimen. Je kan vrolijk zijn, een traan laten van verdriet en geluk of heel verleidelijk in iemands ogen kijken.

Zorg dus goed voor je ogen zodat je geen gezwollen, vermoeide of gerimpelde ziel toont!

In deze blog verklap ik je alle eye-secrets om rimpels, kraaienpootjes, wallen of donkere kringen weg te toveren met de meest intensieve eye candy 😊

Just open your eyes...

De huidveroudering van je huid start al rond je 20ste levensjaar. En wist je dat de veroudering nou juist start rond je ogen? Waarom ogen? Simpel, de huid rond je ogen is veel dunner en kwetsbaarder dan bijvoorbeeld op je wangen.

Daarnaast bevat dat gebied  weinig talg- en zweetklieren, droogt sneller uit en verliest haar elasticiteit. Reken daarbij ook de belasting door het knipperen (zo’n 17.280 x per dag kan al tellen) en je begrijpt waarom je hier sneller droogtelijntjes en rimpels krijgt. TIP! Wacht  niet tot de droogtelijntjes en rimpels  zichtbaar zijn, maar werk preventief 2 x per dag!

De vraag; Is een oogcreme nuttig of niet?

Is mijn antwoord absoluut JA! Ik vind het een grote meerwaarde en dat wordt regelmatig bevestigd tijdens de high tech huidscan bij SCENERY. Het is een feit dat de moleculen van een dag- of nachtcrème  te rijk en te zwaar zijn om door de tere oog huid opgenomen te worden en resultaat te geven.

Het beste is om juist hele specifieke werkstoffen te geven aan de oog huid die het ook nodig heeft. Denk aan wallen, kringen, rimpels, kraaienpootjes.  Het resultaat hiervan is dat de huid gladder, strakker, egaler en meer gelift zal zijn.

De beste eye candy;

STAP 1:Je start met strijken dmv ja je raadt het al “het strijkijzer”

De la colline eye lift essence is een oogserum die de huid rondom de ogen meteen lift en verstrakt.

STAP 2: Pas de juiste eye candy toe aangepast op jouw oog wens.

Voor een strakke, stevige huid en vermindering van lijntjes:

Overhangende oogleden:

Wallen en donkere kringen:

Wil jij jouw ogen een toetje geven? Met de la colline vital eye mask herstelt, verstrakt en verfris je de huid rondom de ogen direct. En mijn jongste 2 kids zijn hier ook dol op😊 Zowiezo op toetjes.

Ik kan me voorstellen dat je nu denkt… Oke wat is nu het beste voor mij? Wij kunnen je helpen! middels een uitgebreide huidscan zien wij waar jouw huid op dit moment het meest behoefte aan heeft.

 

Plan hier jouw GRATIS huidscan!