✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

wat kun je doen tegen een trekkerige huid?

Misschien is je huid vochtarm. Het kan erg lastig aanvoelen. En je ziet ook nog eens meer rimpeltjes.

En hoe ouder je wordt hoe vochtarmer de huid zal worden.

Trekkerige huid

Hieronder staan 10 tips hoe je ervoor kunt zorgen dat je huid minder vochtarm wordt.

Tip 1
Normaal zouden de cellen het vocht moeten vasthouden, waardoor de huid zacht aanvoelt en lijntjes worden opgevuld. Als je huid het vocht niet goed vasthoud voelt hij trekkerig aan.
Het is zeker een aanrader om producten te gebruiken voor de vochtarme huid. Ze zullen je huid helpen om het vocht beter te kunnen vasthouden.

Tip 2
Kies een zachte reiniging, zonder alcohol, maar bijvoorbeeld met Aloë Vera, en neem de tijd om het product te laten werken. Spoel de reiniging af met water en een zachte spons of je handen.

Tip 3
Een vochtarme huid is niet gebaat bij te veel kou of warmte. Dus het water is het beste als dit lauwwarm is.

Tip 4
Wil je je huid in hele goede conditie houden gebruik dan minstens 2 maal per week een masker voor de vochtarme huid. Daardoor wordt de vochtigheidsgraad van je huid prima aangevuld.

Tip 5
1 à 2 keer per week een peeling met enzymen is goed om je huid op een zachte manier van de dode huidcellen te ontdoen. De huid wordt zachter en andere producten worden beter opgenomen.

Tip 6
Drink zeker 1,5 liter water per dag. In de vochtherstellende producten zitten werkstoffen die het vocht in de huid beter vasthouden, maar dan moet er natuurlijk wel vocht zitten om het vast te houden.

Tip 7
Een hydraterend sWerum dat je dagelijks onder je dag- en nachtcrème aanbrengt. Verzorgde en vochtrijke cellen voorkomen de eerste tekenen van fijne lijntjes en later worden de lijnen veel minder diep. Een serum vangt de ‘eerste dorst‘ van de huid op en bovendien haal je meer resultaat uit de specifieke vochtregulerende ingrediënten in de crèmes die je daar overheen gebruikt: dubbel resultaat dus!

Tip 8
Eet water?!% Ja, als je water drinkt plas je het snel uit, maar als je vochtrijk eten zoals groente en fruit eet, neemt je lichaam het water erin veel beter op.

Tip 9
Neem een voedingssupplement dat het vocht in je huid en lichaam beter vasthoud. Je huid zal meer collageen aanmaken, dat ervoor zorgt dat je minder rimpeltjes krijgt. Je huid krijgt een betere glans en uitstraling.

Tip 10
Spreek regelmatig een gezichtsbehandeling af. Dan wordt de huid diep gevoed, net wat jouw huid op dat moment nodig heeft.

Wat een super dorstlesser voor de huid is, is la colline youth hydration  BALM  Een echte vocht boost voor je huid.

Zo nu heb je tips om je huid met producten, behandelingen en je lifestyle te verbeteren en te verjongen. Dat wordt voor jou een zachte, stralende en jongere huid deze winter.

SUPER VOCHT BOOST behandeling:

Wist je dat PRX therapie no neelde skinbooster echt een dorstlesser is voor je huid?

Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger aan en het helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen.

Met de PRX therapie no needle skin booster maken we het mogelijk om meer hyaluronzuur in de huid te brengen.

Deze behandeling vertraagt het verouderingsproces en stimuleert de toename van het volume in de huid. De huid wordt geactiveerd en de aanmaak van collageen wordt ook bevorderd. Het resultaat is direct zichtbaar.

En om jouw huid de beste vochtboost te geven hebben we nu een mooie actie.

De PRX therapie no needle skin booster  incl. High tech huidscan.

Normaal €260,- nu €149,- incl. Bijpassende producten voor thuis.

 

Trekkerige huid

Liefs, 

Rachsjanda Venneman

Online huidcoach & founder Scenery – Cosmedisch huidinstituut – 

rachsjanda@scenerybeauty.nl

0416-224450