✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

Weg met het plooienrokje.

Veel vrouwen storen zich enorm aan die verticale lijntjes aan de bovenkant van de lippen, oftewel hoe wij het noemen het ‘plooirokje’. Ze maken je namelijk ouder dan je bent – en dat is niet leuk. En dan is er nóg een nadeel: je lipstick verdwijnt snel in deze lijntjes.

schoonheidsspecialiste Drunen - Scenery

Hoe ontstaan rimpels op de bovenlip?

Ons plooirokje, ook wel beter bekend als ‘rokerslijntjes’, omdat ze vaak ontstaan bij mensen die roken. Maar ook niet-rokers kunnen last krijgen van zo’n ‘plooirokje’.

· Roken zorgt voor collageenafbraak, plus je maakt hierbij continue een tuitbeweging.

· De zon zorgt voor collageenafbraak

· Ongezonde voeding zorgt ervoor dat er te weinig word aangemaakt

· hormonen die gaan schommelen kunnen een rol spelen.

· Niet te vergeten je genen.

Vermindering van rimpels op de bovenlip

Gelukkig zijn de lijntjes prima te verminderen. SCENERY-cosmedisch huidinstituut- gebruikt hiervoor een combinatie van veilige technieken. Die speciaal ontwikkeld zijn om de lipcontouren op een natuurlijke manier te verbeteren. Zodat jouw lippenstift weer mooi blijft zitten en je weer met een stralende glimlach naar jezelf kunt kijken.

Tips om de rimpels op de bovenlip te verminderen.

TIP 1: Een mini behandeling voor thuis.

Geen excuses meer dat je geen tijd hebt want zelfs in een drukke agenda past deze mini behandeling.

Allereerst start je met het reinigen van je gezicht, vervolgens ga je rondom de mond 1 minuut lang exfolieren dit kun je doen met la colline exfoliator en vervolgens breng je een pompje lipshaper aan.

Deze mini behandeling mag je dagelijks inzetten dit doe je dagelijks in een kuur van 6-8 weken.

Met de exfoliator activeer je de huid, verwijder je op een milde en toch effectieve manier dode huidcellen. Dat is heel mooi want dat willen we. Vervolgens masseer je de lipshaper in. Deze maakt je lipcontour glad en hydrateert je lippen voor meer volume.

Tip 2: Bindweefselmassage, radiofrequentie en collageendraden

De natuurlijke rimpelcorrectie, zonder je huid te beschadigen. Met deze technieken masseren we de verklevingen in je huid los EN stimuleren we je huid collagene vezels aan te maken.

Dmv radiofrequentie gaan we de huid opwarmen tot 41 graden waarbij de huid in staat is de collageen strengen direct te verstrakken en nieuw collageen aanmaak stimuleren. Ook hiermee gaan we het plooirokje intensief aanpakken.

Met de collageendraden vullen we de lijntjes op door een draad in de rimpel te leggen zonder naalden of inspuitingen. Het collageen wordt direct door de huid opgenomen daar waar het hoort

Je kunt dus op een hele mooie natuurlijke en huidvriendelijke manier gedag zeggen tegen je plooirokje😊

Tip 3: Collageensupplementen

Naarmate je ouder word maak je steeds minder collageen aan en je ‘snoept’ steeds een beetje van je bestaande collageen af. Het is zelfs zo dat in het eerste jaar van de overgang, je 30% van je bestaande collageen kunt verliezen!

En lieve dames, just think about it; collageen is de belangrijkste bouwsteen van je bindweefsel en is verantwoordelijk voor een stevige, strakke en goed gehydrateerde huid.

 

Jij wilt toch ook zo lang mogelijk rimpels en verslappingen uitstellen? 

Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Niet getreurd, we got your back!

 

Met de La Colline lipshaper voedt je de huid rondom de mond, en daarnaast herstelt het de huid om de zichtbare tekenen van huidveroudering te voorkomen.

De lipshaper heeft een opvullend effect, wat ideaal is voor jouw plooirokje!

 

 

Liefs, 

Rachsjanda Venneman

Online huidcoach & founder Scenery – Cosmedisch huidinstituut – 

rachsjanda@scenerybeauty.nl

0416-224450