✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

KOM JIJ BINNENKORT BIJ ONS LANGS?

Mochten er vragen zijn, wil je meer informatie of wil je graag een afspraak inplannen? Dan ontvangen wij  je graag in onze sfeervolle instituut!

Haargroei stimuleren met de XL hair behandeling

Bij Scenery Beauty zijn we gespecialiseerd in het stimuleren van de haargroei met de XL hair booster. Deze innovatieve en niet-chirurgische behandeling richt zich op het bevorderen van de haargroei en het remmen van haarverlies. Met de mesogun worden vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen in de bovenste huidlagen toegediend, waar ze direct de haargroei stimuleren. Het is een zeer effectieve behandeling om haaruitval te stoppen en nieuwe haargroei te bevorderen, welke wordt ingezet om kale plekken en dunner wordend haar te verminderen én te voorkomen.

Afspraak inplannenGratis consult
0416 224450

Haargroei verbeteren met XL hair: hoe werkt het?

XL Hair haarbehandeling tegen haaruitval

Bij de XL hair behandeling gebruiken we een ultrafijne naald om een op maat gemaakte cocktail van essentiële voedingsstoffen in de hoofdhuid te injecteren. Dit mengsel bevat onder andere vitamines, mineralen en aminozuren, welke allen een cruciale rol spelen bij het verbeteren van de haargroei. Deze unieke mix aan voedingsstoffen herstelt beschadigde haarfollikels en stimuleert de groei van nieuw, gezond haar. Bovendien stimuleert de behandeling de bloedcirculatie, wat tevens erg belangrijk is voor een gezonde haargroei. Zo kan de XL hair booster gericht de haarzakjes stimuleren tot herstel en het aanmaken van gezonder, dikker haar.

Wat zijn de resultaten van een XL hair behandeling?

 • Stopt haaruitval
 • Stimuleert nieuwe haargroei
 • Voedt en activeert de haarfollikels
 • Verlengt de anagene fase
 • Verkort de telogene fase
 • Draait het proces van verschrompeling van haarfollikels terug (alopecia androgenetica)

De voordelen van de XL hair methode voor het haar

Een van de belangrijkste voordelen van het stimuleren van de haargroei met de XL hair booster, is dat het zeer gericht kan worden ingezet. We kunnen dus de gehele hoofdhuid behandelen, maar ons ook enkel richten op kale plekken. XL hair kan haarverlies remmen, dunner wordend haar behandelen en de algehele haarkwaliteit verbeteren, zowel bij mannen als bij vrouwen. Bovendien is het een veilige en vrijwel pijnloze methode om het haar te verbeteren. De naald die we gebruiken is zeer fijn, waardoor ongemak tot een minimum wordt beperkt. Als laatste vereist de behandeling geen hersteltijd, wat betekent dat je na de sessie direct je dagelijkse activiteiten kunt hervatten.

De kosten voor een XL hair behandeling

XL hair therapy tegen haaruitval

Om haarverlies te remmen en haarzakjes te stimuleren zijn altijd meerdere XL hair behandelingen nodig. Een kuur bij een man bestaat uit minimaal 6 behandelingen. Om optimaal de haargroei te stimuleren bij een vrouw zijn minimaal 8 behandelingen nodig. De ideale tijd tussen behandelingen is 1-2 weken. De totale prijs voor de XL hair booster hangt af van het aantal behandelingen dat nodig is voor het beste resultaat. Maak een afspraak in onze salon voor een geheel vrijblijvende analyse, waarin we je alles vertellen over de kosten voor XL hair voor het haar.

Onze schoonheidssalon is gelegen in Drunen, Noord Brabant, en is zeer gemakkelijk te bereiken vanuit alle volgende plaatsen:

 • Boxtel
 • Breda
 • Den Bosch
 • Drunen
 • Heusden
 • Kaatsheuvel
 • Loon op Zand
 • Oisterwijk
 • Rosmalen
 • Tilburg
 • Vlijmen
 • Vught
 • Waalwijk
 • Wijk en Aalburg


Bekend van TV

Persoonlijk

Persoonlijk

Met onze pure, ontspannen en duidelijke werkwijze bereiken we samen jouw wensen.

vakspecialisten

Vakspecialisten

Officieel erkend huidverjongingsinstituut & erkend depigmentatie instituut

Resultaatgereicht

Resultaatgericht

Award winnaar, Nummer 1 Exclusive Mesoestetic center van Nederland!

Memberschip

Membership

Wordt jij Scenery member? Met het memberschip geef jij jouw huid de aandacht die het verdient.

Scenery cosmedisch huidinstituut is hét huidinstituut van Drunen

Over Scenery

Scenery cosmedisch huidinstituut is geopend in 2006 met als doel meer te kunnen bieden dan een reguliere schoonheidssalon. Wij werken met de nieuwste apparatuur, unieke behandelingen en dat in combinatie met onze  medische cosmetica. Geniet van een ontspannen behandeling en ondertussen zal jouw huid effectief verbeterd worden.

Ons doel: samen het hoogst haalbare resultaat bereiken waarbij zowel wordt gewerkt aan je outside beauty & inside beauty!

Ons aanbod

Een greep uit onze behandelingen:

Gratis consult

Gratis consult

Wil jij met een grote glimlach naar jezelf kijken in de spiegel? Samen met één van onze gecertificeerde huidspecialistes bespreken we jouw wensen. Je krijgt advies op maat en ontvangt een persoonlijk huidpaspoort.

Huidscan

Huidscan

Wil jij weten wat het beste is voor jouw huid en wil je advies op maat?
Met onze high tech huidscan kunnen wij metingen in de huid maken wat je niet met het blote oog kunt zien.

Huidverjonging

Huidverjonging

Wij bieden verschillende huidverjongende behandelingen aan zoals GNEO+, collageen draden, bindweefselmassage en de skinbooster behandeling.

Schoonheidssalon Drunen

IPL laser ontharing

Wil jij zo goed als haarvrij zijn? Bekijk dan al onze laserontharing behandelingen. 

body contouring

body contouring

Ben je klaar met dat laatste randje vet? Cryolipolyse is een veilige en snelle manier van vet verwijderen zonder operatie en hersteltijd. Bekijk hier de mogelijkheden.

Beautybehandelingen Drunen

Beautybehandelingen

Bij Scenery kan je ook terecht voor beautybehandelingen zoals PMU voor je lippen, wenkbrauwen of ogen, huidvriendelijk verven en waxen of het zetten van nagels.

Kiezen voor scenery betekent:

zij gingen je voor...

Stephanie Davies
Lees verder
Al 3x een super fijne en goede behandeling gehad voor mijn gezicht. Zie duidelijk verschil en verbetering van mijn huid en die is niet makkelijk gezien ik lupus heb en dus een hele moeilijke huid. Ze staan altijd voor je klaar als je vragen hebt. Goede service en goede producten!
Ellen
Lees verder
Met volle aandacht een heerlijke behandeling op maat gekregen. Met een prachtige frisse huid kwam ik uit de behandeling. Heerlijk!!!
Angela
Lees verder
Super mooie winkel en behandelruimtes. Maar vooral personeel dat luisterde naar je wensen en daar een behandeling op afstemden. Sfeer is professioneel en ontspannen. Lieve dames. Ik ben super tevreden.
Jolanda
Lees verder
Elke keer als ik kom een hele fijne ervaring en warm welkom. Ook duidelijke uitleg! Ik krijg een Geneo behandeling en ben echt super blij met het resultaat tot nu toe. Wat een verschil!
Vorige
Volgende

Wij delen onze kennis graag met je!