✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

Zonlicht & je huid, wat is het beste?

Onze huid is ons grootste orgaan en het beschermt ons tegen verschillende soorten schade, waaronder UV-straling van de zon. Hoewel zonlicht ook belangrijk is voor ons welzijn en de productie van vitamine D, kan te veel blootstelling aan de zon leiden tot verschillende problemen zoals: verbranding door de zon, huidveroudering en huidkanker.

Let op!

Het is ook belangrijk om op te merken dat de huid nog steeds schade kan oplopen door blootstelling aan de zon, zelfs als het bewolkt is. Maar naast zonlicht hebben we ook te maken met anders soorten licht zoals blauw licht ( denk aan onze schermen waar we tegenwoordig heel veel gebruik van maken) Ook dit zorgt voor schade in je huid.

Het is dus belangrijk het hele jaar door je huid goed te beschermen.

Mesoestetic biedt maarliefst 8 verschillende beschermingsproducten die ook specifiek gericht werken op de huidverjonging door collageen pro-47. ( Plantaardig actief ingrediënt dat een beschermende werking heeft en een boost geeft aan je eigen collageen type 1)

Een exclusieve combinatie van fysieke en/of chemische + biologische filters geeft de huid een complete bescherming tegen UVA en UVB straling. Maar ook tegen oxidatie veroorzaakt door infraroodstraling (IR) en zichtbaar licht (HEV).

Hoe werken de filters

Fysieke filters:

Minerale deeltjes reflecteren zonnestraling

Chemische filters:

Organische moleculen absorberen zonnestraling

Biologische filters:

Antioxidanten blokkeren vrije radicalen en versterken het antioxidanten systeem van de huid

De soorten zonbescherming van Mesoestetic

  • Melan 130 Pigment Control : licht getinte complete bescherming voor de pigment gevoelige huid, best verkocht product in onze Skinclinic.
  • Mineral Matt Anti-aging Fluid 50 : vloeibare poeder emulsie en werkt matterend, geschikt voor de vette, gecombineer, gevoelige, acne en reactieve huid
  • Light Water Anti-aging Veil 50 : lichte samenstelling en werkt hydraterend, geschikt voor de normaal tot gecombineerde huid
  • Nourishing Anti-aging Oil 50 : voedende olie-gel geschikt voor de droge en rijpere huid
  • Sun Protective Repairing Stick 100 : waterbestendig en handig om mee te nemen, geschikt voor gevoelige zones zoals lippen, littekens, pigmentvlekken enz.
  • Anti-aging Facial Sun Mist SPF50 : spray speciaal voor het gezicht, plakt niet en handig om mee te nemen
  • Anti-aging Body Sun Mist SPF50 : spray speciaal voor het lichaam

Wil jij weten welke het beste bij jouw huid past.

Kom langs in onze winkel of laat het me weten en ik help je graag verder

Lieve groetjes,

Rachsjanda

Owner SCENERY- cosmedisch huidsinstituut