✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

anti- AGING NA JE VEERTIGSTE

Tot je 40ste levensjaar wordt er sneller gekozen voor een quick fix oplossing tegen huidveroudering. Zodra je de 40 bent gepasseerd zul je gaan merken dat de quick fix niet meer voor je dient en je huid aan het veranderen is. Rimpeltjes en fijne lijntjes worden steeds meer zichtbaar en je huid kan slapper aanvoelen. Maar wat kan je eraan doen om na je veertigste er stralend en jong uit te blijven zien?

Scenery_5 resize

Een van de meest cruciale factoren van huidveroudering is UV-straling en HEV straling. Zorg ervoor dat je de juiste bescherming draagt en dat 365 dagen. UV is altijd aanwezig. Waar we op moeten letten is UVA, dit zorgt voor veroudering. HEV is blauw licht van de schermen, waar we allemaal dagelijks achter zitten. Wat helaas ook verantwoordelijk is voor de veroudering in de huid. Gebruik daarom altijd dagelijks een goede bescherming ( link maken naar webshop melan 130) die zowel tegen UV- als HEV- straling beschermt.

Anti-Aging behandeling

Speciaal voor de 40+ huid hebben wij de perfecte 40+ huidtraject samengesteld. Met dit traject gaan we diverse impulsen geven aan de huid om deze op verschillende manieren te triggeren. Het verbetert de huid textuur, verminderd rimpels, verstevigd de huid en geeft een stralend en gezonde glow.

Hoe werkt het 40+ huidtraject?

Als je binnenkomt bij ons word je warm ontvangen en je zal daarna met een van onze huidmanagers gaan zitten en bekijken waar jouw huid tegen aan loopt. Dit zal gaan door middel van een high tech huidscan. Daarna zal je het traject ingaan. Het traject bestaat naast de huidscan uit 3 onderdelen.

De eerste behandeling is de skin booster.

Hiermee maken we het mogelijk om je huid te voorzien van hyaluronzuur. De tekorten worden aangevuld en je reserves worden geoptimaliseerd. Dit zorgt voor een gezonde, goed gehydrateerde huid.

De tweede behandeling is de natuurlijke facelift behandeling.

Hiermee combineren we diverse technieken zoals;

– zuurstoftherapy om de huid doorbloeding te stimuleren en huidvolume te verbeteren.

– Radiofrequentie verhit collageenvezels en verstrakt de huid. Het belangrijkste effect is de stimulatie van fibrolasten, waardoor de productie van collageen en elastinevezels worde geactiveerd.

– Ultrasound vervoerd de anti aging werkstoffen tot diep in de huidlagen.

Je hebt direct resultaat

De derde behandeling is PRX therapy i.c.m. radiofrequentie

Met de nieuwste huid therapie maken we het mogelijk om de huid te verstrakken en verstevigen. Rimpels en fijne lijntjes worden direct verminderd. We noemen het ook wel de no neelde skin booster.

Hiermee sluiten we het traject af met de nieuwste BOOSt techniek voor de huid.

 

Wat kan je zelf doen?

Naast het ondergaan van een professionele natuurlijke huidbehandeling, zijn er ook dingen die je thuis kunt doen om huidveroudering uit te stellen.

– Gezond eten > Eet iedere dag genoeg groente en fruit en drink minimaal 2 liter water op een dag.

– Alcohol & roken >Stop hiermee! Dit zijn 2 factoren die een groot effect hebben op huidveroudering.

– Vermijd de zonnebank > Zonnebank en lange tijd in de zon zonder schaduw heeft een groot effect op huidveroudering.

– Huidverzorgingsproducten > Gebruik hoogwaardige huidverzorgingsproducten. Tijdens onze behandelingen adviseren wij je hier over.

 

Schoonheidssalon Drunen

Ben je benieuwd en wil je ook graag het 40+ huidtraject aangaan. Kom dan snel langs of maak een afspraak bij een van onze huidmanagers.

Wij zijn genomineerd voor in de TOP3 beste schoonheidssalons van Nederland.

Liefs,

Rachsjanda Venneman

Online huidcoach & founder Scenery -Cosmedisch huidinstituut-

rachsjanda@scenerybeauty.nl

0416-224450