✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

De zin en onzin van hyaluronzuur

Voor mij geen uitgedroogde appeltjes huid😊

Hyaluronzuur is een stof die van nature in ons lichaam voorkomt en een belangrijke rol speelt bij het behoud van een gezonde, soepele bindweefsel en hydratatie van de huid. Hoe beter de huid gehydrateerd hoe meer volume de huid heeft.

Het wordt dan ook veel gebruikt in cosmetica en medische behandelingen. Wil jij ook geen uitgedroogde appeltjes huid…Lees dan verder want in deze blog bespreek ik de zin en onzin over hyaluronzuur.

De Zin van hyaluronzuur;

  1. Hydratatie van de huid: Hyaluronzuur kan veel water vasthouden, tot wel duizend keer zijn eigen gewicht. Hierdoor kan het vocht vasthouden in de huid en zorgen voor een gehydrateerde en stralende huid.

  2. Vermindering van rimpels: Naarmate we ouder worden, neemt de productie van hyaluronzuur af. Door hyaluronzuur te gebruiken kan het volume van de huid worden opgevuld en rimpels worden verminderd.

  3. Genezing van wonden: Hyaluronzuur wordt ook gebruikt bij de behandeling van wonden omdat het kan helpen bij het genezingsproces.

De Onzin van hyaluronzuur;

  1. Permanent effect: Hyaluronzuur is geen permanente oplossing voor het verminderen van rimpels. Na verloop van tijd wordt het hyaluronzuur afgebroken door het lichaam en verdwijnt het effect.

  2. Geen vervanging voor gezonde levensstijl: Hyaluronzuur kan helpen bij het hydrateren van de huid en het verminderen van rimpels, maar het is geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een uitgebalanceerd dieet en voldoende lichaamsbeweging.

  3. Mogelijke bijwerkingen: Het gebruik van hyaluronzuur heeft nauwelijks bijwerkingen omdat het een lichaams eigen stof is. Kortom hyaluronzuur biedt zeker voordelen voor de huid en het lichaam.

Uitgedroogde appeltjes huid?

Weg met dat uitgdroogde appeltjes huid en hallo instant juicy, gehydrateerde look.

Jouw hyaluronzuur op topniveau? Zo doen wij het!

Door middel van de allernieuwste techniek zonder naaldenen met DIRECT resultaat. PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is een nieuwe, unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters.

De gepatenteerde formule, een combinatie TCA met waterstofperoxide, geeft de huid direct een intense boost.

Het resultaat is een mooie juicy, glowy skin😊

PRX-THERAPY

Lees hier meer over de PRX behandeling die je huid intens hydrateerd. 

hyaluronzuur

Thuis producten

De juiste thuisproducten ondersteunen je bij het effect zo lang mogelijk vast te houden.

Wil je écht verandering brengen in je aging proces, dan werken we graag op celniveau.

Dit zijn de echte glaasjes water voor jouw huid & absolute hydrateting must haves!

Liefs,

Rachsjanda Venneman

Online huidcoach & founder Scenery -Cosmedisch huidinstituut-

rachsjanda@scenerybeauty.nl

0416-224450