✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

Help! Ik heb last van pigment­vlekken.. hoe kom ik ervan af???

Hyperpigmentatie, of pigmentvlekken, is iets waar ik naar mate ik ouder werd steeds meer last van ging krijgen. En vele anderen met mij dit ongetwijfeld ook ervaren. Na mijn zwangerschappen werd het als maar erger en ieder puistje wat ik had veranderde in een donkerbruine vlek. Waar ik voorheen mooi egaal bruin werd, was het nu enkel het vlekkerige.

Het werd tijd om hier afscheid van te nemen en als eigenaresse van SCENERY – cosmedisch huidinstituut- (https://scenerybeauty.nl/pigmentvlekken-in-het-gezicht/) ging ik op zoek naar het allerbeste depigmentatiebehandeling.

pigment

En zie hier mijn resultaat!!

MESOESTETIC

Mesoestetic is marktleider op het gebied van medische cosmetica en is specifiek ontwikkeld voor de betere huidinstituten en dermatologen.  De producten en de bijbehorende behandelingen van mesoestetic zijn doeltreffend, resultaatgericht en onderbouwd met tal aan wetenschappelijk studies.

Wat is pigment?

Pigment is de kleurstof in je huid die onder invloed van zon zorgt voor een bruine teint van je huid. Je huid wordt door de zon dikker en pigmentcellen zijn er in principe voor om je huid te beschermen. Maar dat gaat dus vaak mis! Een verstoring in de aanmaak, transport van pigmentcellen ín je huid of verdeling van pigmentcellen zorgen dat je je egale huid verliest. Naast overmatig zon kunnen ook medicijngebruik, hormonale veranderingen en het natuurlijke verouderingsproces de ouderdom -en pigmentvlekken veroorzaken.

Soorten pigment

Wat voor soort pigment vlekken zijn er allemaal?

Ouderdomsvlekken – hyperpigmentatie in het gezicht en vaak ook op de handen. Deze vlekjes ontstaan door jarenlange blootstelling aan schadelijke UV-straling (zowel UVA als UVB) en komt dus met name voor bij oudere dames en heren.

Melasma – hormonale hyperpigmentatie in het gezicht. Dit kan ontstaan door het gebruik van de anti-conceptiepil, of juist wanneer je ermee stopt. Maar ook tijdens de menopauze kunnen vrouwen last krijgen van melasma.

Chloasma of zwangerschapsmasker – hyperpigmentatie in het gezicht tijdens de zwangerschap.  Meestal trekt deze vorm van hyperpigmentatie weg na de bevalling. Dat was bij mij helaas niet het geval.

Post-inflammatoire hyperpigmentatie – sommige mensen maken extra melanine aan in de huid wanneer er ontstekingen zijn (zoals acné). Hier heb ik zelf veel last van gehad. En nog steeds. Muggenbulten, littekens, puistjes; alles verandert bij mij in donkerbruine vlekken.

De oplossingen voor pigment

Cosmelan is één van de krachtigste behandelingen tegen hyperpigmentatie op dit moment. Het wordt wereldwijd ingezet door huidtherapeuten en dermatologen en wordt gezien als de gouden standaard bij de behandeling van pigment.
Oppervlakkig gelegen pigment is vaak goed te behandelen met een (chemische) peeling, maar dieper gelegen pigment is daarentegen erg lastig te behandelen. Speciaal voor dit dieper gelegen pigment heeft Mesoestetic de Cosmelan behandeling ontwikkeld. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

Welke indicaties kunnen er behandeld worden?

Het cosmelan traject duurt een half jaar.

Een half jaar ben jij volledig dedicated. Je krijgt verschillende behandelingen en een productpakket voor thuis door te zetten. En je persoonlijke huidcoach gaat jou dit half jaar begeleiden naar jouw beste versie. Zoek jij een oplossing voor jouw pigmentschade en wil jij weer een mooie egale huid. Klik hier naar de mogelijkheden:

Lieve groetjes,

Rachsjanda

Owner SCENERY- cosmedisch huidsinstituut-

p.s; Ik wil nog een mooie review van een klant met je delen:

Tip

Eén ding wil ik je vooraf goed meegeven. Werken aan huidverbetering van pigment vereist teamwork. De huidcoaches met de beste huidbehandelingen die het beste aansluiten bij jouw huidprobleem, en jij thuis met het consequent beschermen tegen de zon en het thuisgebruik van pigment producten.

Zie hier de meest effectieve pigment skincare: