✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

Hoe werkt een detox voor je huid?

Skincare en supplementen worden steeds populairder. Veel vrouwen maar tegenwoordig ook mannen hebben heel hun badkamer volstaan met vette crèmepjes, serums en andere producten, maar zijn deze ook allemaal nodig?

Scenery_61

Je huid kan verslaafd raken aan minerale olie, dit staat ook wel bekend als vaseline of paraffine en wordt gemaakt van aardolie. Het komt vaak voor in wat goedkopere producten en legt als het ware een laagje over je huid. Je huid raakt hier zo gewend aan, wanneer je het stopt met gebruiken wordt je huid schraal of gaat het vaak schilferen en kan er een reactie ontstaan.

Het is daarom van groot belang om de juiste producten voor jou huid te gebruiken. De belangrijkste stap is om je huid minimaal 2x per dag te reinigen. Doe dit in de ochtend een keer en in de avond een keer. Hiermee verwijder je make-up resten, vuile deeltjes van buitenaf en zuiver je de huid.

Welke producten gebruik je voor een detox voor je huid?

De belangrijkste producten die je tijdens een skin detox gebruikt zijn een goede reingiging en creme, die de vervuiling in de huid effectief aanpakt. Daarnaast is het ontzettend belangrijk om hiermee consistent te zijn. Zowel als je effectief je huid wilt detoxen als met je reguliere skincare. Zorg dat je 2 maal daags je huid goed verzorgd met de juiste skincare. Alleen dan ga jij verschil merken die je wilt merken.

Detox product voor je huid.

Cellular Emulsion van La Colline is ontwikkeld als detox voor je huid en vervult iedere essentiële behoefte van de huid. Het is het ideale product om kennis te maken met de expertise van La Colline skincare. De hoogwaardige formule combineert de effectieve anti-aging van het CMAge® Complex met de anti vrije radicalen kracht van artemisia. Zoete amandel en shea butter geven een gevoel van comfort aan de huid. ( een effectieve vervanger van de paraffine en minerale olien). De huid is voorzien van zuurstof, is beschermd en gehydrateerd zodat zij straalt. Dit product zorgt ervoor dat de huidcellen actiever worden zodat ze giftstoffen kunnen afvoeren. Kortom de beste detox voor je huid.

 

Waarom een detox voor je huid?

Een skindetox kan nooit kwaad omdat in elke huid en lichaam giftige stoffen worden opgebouwd.

– Helpt de teint en textuur van de huid te verbeteren.

– Helpt de poriën te ontstoppen, waardoor mee-eters en puistjes minder zichtbaar worden.

– Kan ontstekingen en roodheid verminderen.

– De doeltreffendheid van andere huidverzorgingsproducten verbeteren ze doordat ze gemakkelijker in de huid komen doordringen.

Wij zijn genomineerd voor in de TOP3 beste schoonheidssalons van Nederland.

Liefs, 

Rachsjanda Venneman 

Online huidcoach & founder Scenery -Cosmedisch huidinstituut- 

 

rachsjanda@scenerybeauty.nl 

0416-224450