✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

Het geheim achter natuurlijke huidverjonging

Van jong tot oud, een gezonde stralende huid willen we allemaal, toch?

Van jong tot oud, een gezonde stralende huid willen we allemaal, toch?

Omdat je huid ouder wordt, wordt deze ook slapper en worden rimpels zichtbaar. Hoe graag we dit ook tegengaan, veroudering kunnen we niet stilzetten. Vanaf je 25e levensjaar neemt collageen in de je huid af en wordt je huid minder elastisch. Het gevolg is huidverslapping, rimpelvorming en je contouren vervagen.

Dit kan heel storend zijn. Maar hoe kun je thuis effectief zorgen voor een boost waardoor je de huid weer gaat triggeren te gedragen als een jonge huid?

De oplossing hiervoor is de combinatie tussen la colline en mesoestetic.

Beide producten zijn door artsen met zorg ontwikkeld. Daarom maakt het ook medische productmerken. Die heel mooi inspelen op huidproblemen maar het meest op huidverjonging. Het stop zetten van de tijd. Ze helpen de cellen te verjongen.

We helpen de cellen te verjongen.

De Knop van huidveroudering gaat uit en de knop van huidverjonging zetten we aan.

 Een aantal belangrijke factoren voor natuurlijke huidverjonging thuis zijn;

Tip 1:

Reinigen met het juiste product afgestemd op jouw huidconditie

Neem de tijd om je huid mild, maar grondig te reinigen. Luchtvervuiling, make-upresten en andere vervuilende deeltjes die op je huid terechtkomen, kunnen veroudering veroorzaken.

Tip 2:

Exfoliëren

Dode huidcellen schilferen minder makkelijk af bij een rijpe huid, wat voor een doffe teint kan zorgen. Verwijder ze daarom met een milde scrub. Daarnaast activeert het ook je onderliggende cellen om zich weer te gedragen als jonge cellen. Een extra trigger voor thuis.

Tip 3:

Verzorgen en hydrateren

Hydrateer je huid om het vochtgehalte aan te vullen en op peil te houden. Vocht geeft volume aan de huid en zorgt voor het behouden van een jonge veerkrachtige huid.

Tip 4:

De juiste ingrediënten smeren

Kiezen voor producten met de juiste ingrediënten heeft alleen maar voordelen: je houdt je huid gezond, genereert meer volume en versterkt de huidbarrière. Laat een huidcoach jouw helpen naar je beste versie. Een persoonlijk huid plan op maat is de juiste begeleiding om op een mooie manier oud te worden.

Tip 5:

Beschermen tegen de zon

De zon is de grootste boosdoener in het verouderingsproces van je huid. Maar naast zon hebben we ook te maken met blauw licht (schermen) en infrarood wat ook schadelijke straling is en breekt de elastine af die verantwoordelijk is voor een soepele, veerkrachtige huid. Zorg dus voor een juiste bescherming die tegen de verschillende soorten stralingen beschermt.

Bekijk hier het assortiment.

Tip 6:

Niet roken

Roken maakt de huid vaal en dof en zorgt voor een grauwe teint. Het breekt collageen en elastine pijlsnel af, waardoor je aanzienlijk sneller rimpels en huidverslapping krijgt.

 

Tip 7:

Gezond eten

Een gezond voedingspatroon is best zo gevarieerd mogelijk, met veel groenten en fruit die je huid doen stralen.

 

Tip 8:

Voldoende slapen

Op tijd onder de wol kruipen en voldoende slapen (6 à 8 uur) doet wonderen voor je huid. Melatonine, het slaaphormoon, is een krachtige antioxidant die je huid helpt collageen aan te maken. Slaap je niet voldoende dan hebben wij een krachtpatser voor je huid die melatonine afgeeft aan de huid zodat deze ondanks het te kort aan slapen alsnog voldoende kan herstellen en verjongen.

 

Wil jij ultieme anti aging voor thuis. Welke alle negatieve stoffen omzet in positieve stoffen en je cellen dus niet kapot kan krijgen.

Bekijk hier jouw BFF voor het aller aller aller beste voor je huid.

En remember; we hebben maar 1 huid, dus koester dat!

In ons instituut hebben we deze maand Beautifull aging VIP maand, waarin we mooie pakketten hebben samengesteld speciaal voor jouw beste anti- aging routine voor thuis met MEGA bonussen.

Plan hier jouw GRATIS consult en kom erachter wat het beste voor jouw huid werkt!

Lieve groetjes, Rachsjanda Venneman 
Owner SCENERY – cosmedisch huidinstituut