✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

Wat is een effectieve behandeling voor een 40+ huid?

Heb jij de leeftijd 40 bereikt en merk je dat je huid niet meer is zoals hij altijd is geweest? Je ziet dat er meer lijntjes komen, je huid wordt slapper en verliest zijn volume. Dit is iets wat je absoluut nog niet wilt, je voelt je jong, maar als je in de spiegel kijkt klopt dat beeld niet met hoe je je voelt. Botox en fillers zijn hetgeen waar je dan snel naartoe geneigd bent maar wat ik je niet zal aanraden. Het verbeterd namelijk niets aan de conditie van je huid. Ja, de lijntjes kunnen direct opgelost worden, maar de matras in de huid die je daarme oprekt, raakt na een aantal keer ook zijn rek kwijt. Het gevolg je zult sneller moeten spuiten en je huidconditie gaat achteruit. DE kunst is om ervoor te zorgen dat de conditie van de huid verbeterd wordt, zodat deze zich weer gaat gedragen als een jonge huid

Behandeling voor de 40+ huid

De PRX-therpy no needle skin-booster is de nieuwste behandelmethode zonder gebruik van naalden en met een direct zichtbaar resultaat. De ideale behandeling voor een directe boost en natuurlijke huid verjonging. Deze behandeling revitaliseert de huid van binnenuit, na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger aan en het helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen.

Voor de verouderde en verslapte huid geeft de PRX – therapy no needle skin booster een optimaal effect in kuurverband. Na gemiddeld 4 behandelingen verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid. Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden.

Hoe gaat het in zijn werking?

De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide (h2o2), trichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur.

De stoffen werken in op cellulair niveau en geven de huid een ongekende bio-revitalisatie zonder de huid te beschadigen.

 

Voor wie is de 40+ behandeling geschikt? 

Deze behandeling is voor iedereen geschikt die geen ingrijpende of cosmetische behandelingen wil ondergaan en volumeverlies en doffe teint wil aanpakken.

Er staat 40+, maar merk jij al eerder aan de huid dat het zijn volume verliest en verouderd, dan is deze behandeling zeker ook geschikt voor jou.

  • Geschikt voor alle huidtype, waaronder de donkere en getinte huid.
  • Geschikt voor alle leeftijdscategorieën.
  • Huid met volume verlies.
  • Kraaienpootjes en rimpels.
  • Verslapte huid.
  • Lijntjes en rimpels.
  •  
  •  

 

Wat houdt de 40+ behandeling in?

Tijdens de behandeling starten we eerst met een uitgebreide reiniging en een natuurlijke facelift massage, vervolgens brengt de huidmanager het PRX-Therapy serum aan op het behandelingsgebied. Het product wordt in de huid gemasseerd en geeft de huid een intense boost. Als de 1e laag is ingetrokken worden de volgende lagen aangebracht, het aantal lagen is afhankelijk van de dikte van de huid. De huid zit er direct stralend en fris uit. De dagen na de behandeling oogt de huid voller, lijntjes zijn verzacht en de huid ziet gevoed en gezond uit.

Je kunt ervoor kiezen om de behandeling los te doen of in kuurverband. Een kuur betekent dat je een reeks van 4 behandelingen ondergaat met een interval van 1 week. Om de behandeling en het herstelproces te ondersteunen zit er een homekit bij voor de producten die je thuis kunt gebruiken.

PRX Behandeling before & after

Ben je benieuwd en denk je dat deze behandeling precies is wat jij nodig hebt, plan dan  hieronder een afspraak in of neem contact op met een van onze huidmanagers voor andere vragen.

Liefs, 

Rachsjanda Venneman

Online huidcoach & founder Scenery – cosmedisch huidinstituut.

rachsjanda@scenerybeauty.nl

0416-224450