✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

Wat te doen tegen wallen onder de ogen?

Iedereen heeft wel eens last van wallen. Na een korte nacht, een stressvolle periode of een lange vermoeide dag. Meestal als we dan een nacht weer onze rust pakken en veel slaap hebben gehad dan verdwijnen de wallen ook weer. Maar wat nou als deze blijvend zijn?

Vaak worden donkere kringen en wallen door elkaar gehaald. Donkere kringen zijn de bloedvaatjes die door de dunne huid onder de ogen heen schijnen, waardoor er een blauwe of paarse waas ontstaat. Wallen zijn zwellingen onder de ogen als gevolg van een teveel aan vocht, vet of huid. De huid rondom je ogen is 5 keer dunner dan de huid op je gezicht. Het afvoeren van afvalstoffen is complexer en afhankelijk van interene factoren. Vaak merken we ook dat de huid rondom de ogen ook gevoeliger is.

rrs ha eyes

Wat is de oorzaak voor wallen onder de ogen?

Er kunnen verschillende redenen zijn van de oorzaak van wallen onder de ogen. Slechte leefgewoontes kunnen een cruciale rol spelen bij het ontstaan van wallen. Denk hierbij aan slaapgebrek, alcohol, roken vermoeidheid of langdurige stress. Daarnaast kunnen wallen ook ontstaan door genetische aanleg of huidveroudering. Naar mate je ouder wordt kunnen de vetzakjes onder je ogen verslappen, waardoor ze gaan hangen en er dus wallen ontstaan.

Voorkomen is beter dan genezen! Probeer in ieder geval goed je nachtrust te pakken. De gemiddelde tijden van goede slaap zit tussen de 7-9 uur. Dit is belangrijk voor je wallen omdat je lichaam dan voldoende de tijd heeft om afvalstoffen af te voeren en de huidcellen te vernieuwen.

Toch zal je naar mate dat je ouder wordt merken dat de huid rondom je ogen slapper wordt, naast voldoende nachtrust en een gezonde levensstijl zijn er nog andere mogelijkheden om je wallen te verminderen.

Wat kun je doen tegen wallen?

Wij hebben een specifieke behandeling om problemen rondom de ogen effectief aan te pakken.

De RRS HA EYES behandeling:

De formule van deze skinbooster helpt bij de vermindering van vochtwallen, donkere kringen fijne lijntjes rondom de ogen en accentueert de oogcontouren. RRS HA eyes maakt de huid onder je ogen lichter, waardoor je weer een frisse uitgeruste uitstraling krijgt. De actieve ingrediënten van deze behandeling bestaan voornamelijk uit stoffen die vocht helpen afvoeren, antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen, voeden en een verlichtend effect hebben door de onderdrukking van pigmentvorming.

Een behandeling duurt ongeveer tussen de 10 en 15 minuten. Voor een optimaal resultaat wil ik je graag aanraden één behandeling te ondergaan per 7-14 dagen. Om een zichtbaar resultaat te krijgen zal je gemiddeld 4-6 behandelingen nodig hebben. Het resultaat kan goed worden onderhouden. Dit kan door tweemaal per dag AD Daily Care Eyes te gebruiken en na 6 tot 8 maanden een kuur van 4 behandelingen te herhalen.

Onze huidmanagers adviseren je op maat. Kijkend naar het oog “probleem”. En passen daar de behandeling en producten op aan.

Heb jij last van donkere kringen of wallen? Neem dan eens contact op met een van onze huidmanagers of kom eens langs bij ons in het instituut.

RRS® HA Eyes

Liefs, 

Rachsjanda Venneman

Online huidcoach & founder Scenery – Cosmedisch huidinstituut – 

rachsjanda@scenerybeauty.nl

0416-224450