✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

Wat te doen tegen hangende oogleden?

Hangende oogleden hebben heel vaak gewoon met huidveroudering, en een gebrek aan elasticiteit te maken.

Jammer genoeg start de huidveroudering al op een leeftijd van 25. Vanaf je veertigste kun je merken dat de huid ook minder elastisch is. Dit betekent dat de collageen in de huid afneemt en cellen vernieuwen zich minder snel. Met als gevolg dat er rimpels, lijntjes en verslapping ontstaat.

Er bestaan cosmetische ingrepen als een ooglidcorrectie maar dit is zeker niet altijd nodig! Probeer eerst het volgende voor je grote ingrepen ondergaat.

Plasmalift Scenery Drunen

Wat kun je doen tegen hangende oogleden:

1. Hydratatie:

De belangrijkste oorzaken van het hangen van de oogleden zijn vaak vermoeidheid, stress of uitdroging. Drink daarom voldoende water, dat is goed voor elke vezel in je lichaam, en verminder voedingsmiddelen die rijk zijn aan zout, alcohol of cafeïne zo voorkom je uitdrogen.

2. Komkommers op de ogen leggen:

Het is een klassieke manier om de omgeving rondom de ogen te refreshen. Komkommers bevatten namelijk ascorbinezuur en cafeïnezuur. Deze stoffen helpen bij het verminderen van hangende oogleden verminderen omdat ze ontstekingen verminderen en de huid verstevigen op een natuurlijke manier.

3. Begin tijdig met de juiste oogverzorging:

Kies de juiste oogverzorging wat past bij jouw huidbehoeftes rondom je ogen. Wij hebben een breed assprtiment die je helpt bij het behouden van de huidconditie rondom de ogen

4. Plasmalift behandeling:

De plasmalift is een ooglidcorrectie zonder te injecteren of te snijden! De behandeling is 100% natuurlijk en kan gedaan worden in plaats van een ooglidcorrectie. Tijdens een plasmalift zonder operatie behandelingen wordt de opperhuid puntsgewijs verdampt, waardoor er lokaal een krimpeffect optreedt. Samentrekking van huidvezels zorgen ervoor dat er een strakkere huid ontstaat; de huid wordt direct gelift. De plasmastraal bereikt de onderste laag van de opperhuid niet en is geen gevaar voor bloedingen, littekens of andere ongewenste permanente huidschade. Ook heeft de plasmalift zonder operatie een stimulerend effect op de collageen- en elastine productie, dit geeft een boost in stevigheid en volume in de huid.

Een plasmalift behandeling is een non-invasieve behandeling, waardoor de herstelperiode kort is. Na de behandeling is het behandelgebied rood en kan er een lichte zwelling rondom de ogen ontstaan. Dit kan enkele dagen aanhouden. Daarnaast zijn er direct na de behandeling kleine korstjes zichtbaar, die er na 5 tot 7 dagen vanzelf zullen afvallen. Na de behandeling zal een van de huidmanagers een antibacteriële crème aanbrengen en krijg je goed advies over de nazorg. Hierna mag je direct naar huis en kun je jouw dagelijkse bezigheden hervatten.

Afhankelijk van de conditie van je huid, zal er maar 1 en misschien 2 behandelingen bij je plaatsvinden voor het optimale resultaat. In enkele gevallen is er na de eerste behandeling nog een kleine na behandeling nodig.

 

 

Plasmalift before & after

Heb jij last van hangende oogleden en vind je een ooglidcorrectie een grote stap, kom dan zeker langs of maak een afspraak met een van onze huidmanagers en laat je informeren.

Liefs, 

Rachsjanda Venneman

Online huidcoach & founder Scenery – Cosmedisch huidinstituut – 

rachsjanda@scenerybeauty.nl

0416-224450