✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

KOM JIJ BINNENKORT BIJ ONS LANGS?

Mochten er vragen zijn, wil je meer informatie of wil je graag een afspraak inplannen? Dan ontvangen wij  je graag in onze sfeervolle instituut!

Huidverstrakking zonder operatie

Stoor jij je aan een verslapte huid, maar vind je plastische chirurgie een stap te ver gaan? Bij Scenery Cosmedisch Huidinstituut in Drunen (gemeente Heusden, Noord-Brabant) kun je terecht voor een huidverstrakking zonder operatie. Middels Geneo+ huidverstrakking kunnen we namelijk de verslapte huid strak trekken zonder chirurgie. Dit wordt ook wel een natuurlijke Facelift behandeling zonder operatie genoemd en resulteert in een fijnere, egalere huidstructuur met minder rimpels.

Afspraak inplannenGratis consult
0416 224450

Geneo+huidverstrakking: hoe werkt het?

Huidverstrakking zonder operatie

Tijdens deze behandeling wordt de huid grondig geëxfolieerd en middels radiofrequentie worden de collageenvezels verhit. Dit stimuleert de productie van collageen en elastinevezels, wat de huid verstrakt. Door bovendien de zuurstoftoevoer naar de huid van binnenuit te verhogen, worden werkzame stoffen als het ware ingesluisd, waardoor ze direct hun werk kunnen doen en de huidconditie verbetert. Geneo+ huidverstrakking is een 100% natuurlijke behandeling, waarbij we op revolutionaire wijze de huid een oppepper geven. En dat zonder te snijden!

Waarom verslapte huid verstrakken zonder chirurgie?

Er zitten veel voordelen verbonden aan het verstrakken van de huid zonder chirurgie. Allereerst hoeft er natuurlijk niet in de huid gesneden te worden en is van hechtingen en littekentjes dus geen sprake. Om diezelfde reden is er ook geen risico op een infectie. Daarnaast is onze behandeling zonder algehele verdoving (anesthesie) of spuitjes uit te voeren. En dat terwijl de behandeling vaak net zo effectief is, met onmiddellijk resultaat.

Bij welke zones kunnen we de huid verstrakken zonder operatie?

Met de Geneo behandeling kunnen we de huid verstrakken van veel verschillende zones en dat voor een laag tarief. Overal waar de huid verslapt is en tekenen van veroudering vertoont, biedt deze behandeling uitkomst. Je kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor behandelingen aan de huid van je buik, gezicht, benen, hals en bovenarmen.

Natuurlijk is er veel meer mogelijk dan dat, want in principe kunnen we met Geneo+ huidverstrakking van zowel het lichaam als het gezicht realiseren, overal waar jij dat graag wenst. In een gratis en vrijblijvend eerste consult kijken we graag met je mee en vertellen we je wat je in jouw geval van deze natuurlijke facelift behandeling kunt verwachten.

De prijs van een huidverstrakking behandeling

Wat de kosten zijn voor een huidverstrakking zonder operatie, hangt af van de grootte van de te behandelen zone. Huidverstrakking van het lichaam is doorgaans wat prijziger dan wanneer we enkel de huid verstrakken van de hals of ogen. Daarom bieden we een gratis eerste consult, waarin we je precies vertellen wat het kost. Door onze scherpe tarieven, maar ook doordat deze behandeling zo ontzettend effectief is, hebben we reeds vele klanten mogen behandelen uit onder andere:

 • Boxtel
 • Breda
 • Den Bosch
 • Heusden
 • Kaatsheuvel
 • Loon op Zand
 • Oisterwijk
 • Rosmalen
 • Tilburg
 • Vlijmen
 • Vught
 • Waalwijk
 • Wijk en Aalburg


Bekend van TV

Persoonlijk

Persoonlijk

Met onze pure, ontspannen en duidelijke werkwijze bereiken we samen jouw wensen.

vakspecialisten

Vakspecialisten

Officieel erkend huidverjongingsinstituut & erkend depigmentatie instituut

Resultaatgereicht

Resultaatgericht

Award winnaar, Nummer 1 Exclusive Mesoestetic center van Nederland!

Memberschip

Membership

Wordt jij Scenery member? Met het memberschip geef jij jouw huid de aandacht die het verdient.

Scenery cosmedisch huidinstituut is hét huidinstituut van Drunen

Over Scenery

Scenery cosmedisch huidinstituut is geopend in 2006 met als doel meer te kunnen bieden dan een reguliere schoonheidssalon. Wij werken met de nieuwste apparatuur, unieke behandelingen en dat in combinatie met onze  medische cosmetica. Geniet van een ontspannen behandeling en ondertussen zal jouw huid effectief verbeterd worden.

Ons doel: samen het hoogst haalbare resultaat bereiken waarbij zowel wordt gewerkt aan je outside beauty & inside beauty!

Ons aanbod

Een greep uit onze behandelingen:

Gratis consult

Gratis consult

Wil jij met een grote glimlach naar jezelf kijken in de spiegel? Samen met één van onze gecertificeerde huidspecialistes bespreken we jouw wensen. Je krijgt advies op maat en ontvangt een persoonlijk huidpaspoort.

Huidscan

Huidscan

Wil jij weten wat het beste is voor jouw huid en wil je advies op maat?
Met onze high tech huidscan kunnen wij metingen in de huid maken wat je niet met het blote oog kunt zien.

Huidverjonging

Huidverjonging

Wij bieden verschillende huidverjongende behandelingen aan zoals GNEO+, collageen draden, bindweefselmassage en de skinbooster behandeling.

Schoonheidssalon Drunen

IPL laser ontharing

Wil jij zo goed als haarvrij zijn? Bekijk dan al onze laserontharing behandelingen. 

body contouring

body contouring

Ben je klaar met dat laatste randje vet? Cryolipolyse is een veilige en snelle manier van vet verwijderen zonder operatie en hersteltijd. Bekijk hier de mogelijkheden.

Beautybehandelingen Drunen

Beautybehandelingen

Bij Scenery kan je ook terecht voor beautybehandelingen zoals PMU voor je lippen, wenkbrauwen of ogen, huidvriendelijk verven en waxen of het zetten van nagels.

Kiezen voor scenery betekent:

zij gingen je voor...

Stephanie Davies
Lees verder
Al 3x een super fijne en goede behandeling gehad voor mijn gezicht. Zie duidelijk verschil en verbetering van mijn huid en die is niet makkelijk gezien ik lupus heb en dus een hele moeilijke huid. Ze staan altijd voor je klaar als je vragen hebt. Goede service en goede producten!
Ellen
Lees verder
Met volle aandacht een heerlijke behandeling op maat gekregen. Met een prachtige frisse huid kwam ik uit de behandeling. Heerlijk!!!
Angela
Lees verder
Super mooie winkel en behandelruimtes. Maar vooral personeel dat luisterde naar je wensen en daar een behandeling op afstemden. Sfeer is professioneel en ontspannen. Lieve dames. Ik ben super tevreden.
Jolanda
Lees verder
Elke keer als ik kom een hele fijne ervaring en warm welkom. Ook duidelijke uitleg! Ik krijg een Geneo behandeling en ben echt super blij met het resultaat tot nu toe. Wat een verschil!
Vorige
Volgende

Wij delen onze kennis graag met je!