✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

KOM JIJ BINNENKORT BIJ ONS LANGS?

Mochten er vragen zijn, wil je meer informatie of wil je graag een afspraak inplannen? Dan ontvangen wij  je graag in onze sfeervolle instituut!

Bindweefselmassage voor gezicht en lichaam

Bij Scenery Cosmedisch Huidinstituut in Drunen (Noord-Brabant) kun je terecht voor een bindweefselmassage voor zowel het gezicht als het lichaam. Tijdens zo’n massage wordt de onderste laag van de huid intens geprikkeld en gestimuleerd. Deze laag noemen we het onderhuidse bindweefsel. De diepe massage van deze huidlaag heeft vele positieve effecten op de huid, onder andere door de verbeterde doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen die daardoor in gang wordt gezet. Bovendien wordt de huid tegelijkertijd aangezet tot celvernieuwing, waardoor de massage de algehele conditie van de huid zal verbeteren.

Afspraak inplannenGratis consult
0416 224450

Bindweefsel gezichtsbehandeling

Een bindweefsel gezichtsmassage wordt ook weleens als ‘fitness voor het gezicht’ omschreven en dat is niet voor niets. Deze techniek heeft namelijk een verjongende en verstevigende werking. Een bindweefsel massage vermindert rimpels, littekens en onderhuidse verklevingen, verstevigt de huid én verbetert bovendien de opname van werkstoffen. Een bindweefsel gezichtsmassage is dan ook aan te raden voor iedereen die op natuurlijke wijze de huid jong en in een goede conditie wil houden.

Bindweefsel massage gezicht

Bindweefselmassage voor het lichaam

Niet alleen in het gezicht, maar ook op het lichaam zelf heeft een bindweefselmassage bovenstaande effecten. De techniek wordt in dat geval voornamelijk ingezet bij cellulitis, omdat een regelmatige bindweefselmassage cellulitis enorm kan verminderen. De stevige knijp- en rolbewegingen stimuleren immers de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen, waardoor de huidstructuur verbetert.

We kunnen een bindweefselmassage toepassen op de benen, de buik, billen en zelfs de rug. In alle gevallen zal overigens niet alleen de huid profiteren van de behandeling, maar kunnen in het behandelde gebied ook algehele spanningen en stijfheid verdwijnen. Vooral de bindweefselmassage van de buik en benen is eg populair in onze beautysalon, maar eigenlijk is de behandeling in te zetten op alle plekken op het lichaam waar je maar moeilijk vet verbrandt.

Diepe bindweefselmassage boeken voor scherpe prijs

Bindweefsel massage lichaam

Ben je benieuwd naar wat zo’n diepe bindweefselmassage voor de conditie van jouw huid kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op of maak direct een afspraak met een van onze huidexperts. Of je nu je benen, buik, hals of het gezicht wilt laten masseren, bij Scenery Beauty in Brabant ben je altijd verzekerd van een professionele behandeling voor een scherpe prijs. Wat precies de kosten zijn hangt overigens af van hoe groot het te behandelen gebied is, maar we zijn niet voor niets voor veel mensen in de gehele regio een vast adres voor zowel een bindweefselmassage van het gezicht als het lichaam. We hebben dan ook al vele klanten mogen masseren uit onder andere de volgende plaatsen:

 • Boxtel
 • Breda
 • Den Bosch
 • Heusden
 • Kaatsheuvel
 • Loon op Zand
 • Oisterwijk
 • Rosmalen
 • Tilburg
 • Vlijmen
 • Vught
 • Waalwijk
 • Wijk en Aalburg


Bekend van TV

Persoonlijk

Persoonlijk

Met onze pure, ontspannen en duidelijke werkwijze bereiken we samen jouw wensen.

vakspecialisten

Vakspecialisten

Officieel erkend huidverjongingsinstituut & erkend depigmentatie instituut

Resultaatgereicht

Resultaatgericht

Award winnaar, Nummer 1 Exclusive Mesoestetic center van Nederland!

Memberschip

Membership

Wordt jij Scenery member? Met het memberschip geef jij jouw huid de aandacht die het verdient.

Scenery cosmedisch huidinstituut is hét huidinstituut van Drunen

Over Scenery

Scenery cosmedisch huidinstituut is geopend in 2006 met als doel meer te kunnen bieden dan een reguliere schoonheidssalon. Wij werken met de nieuwste apparatuur, unieke behandelingen en dat in combinatie met onze  medische cosmetica. Geniet van een ontspannen behandeling en ondertussen zal jouw huid effectief verbeterd worden.

Ons doel: samen het hoogst haalbare resultaat bereiken waarbij zowel wordt gewerkt aan je outside beauty & inside beauty!

Ons aanbod

Een greep uit onze behandelingen:

Gratis consult

Gratis consult

Wil jij met een grote glimlach naar jezelf kijken in de spiegel? Samen met één van onze gecertificeerde huidspecialistes bespreken we jouw wensen. Je krijgt advies op maat en ontvangt een persoonlijk huidpaspoort.

Huidscan

Huidscan

Wil jij weten wat het beste is voor jouw huid en wil je advies op maat?
Met onze high tech huidscan kunnen wij metingen in de huid maken wat je niet met het blote oog kunt zien.

Huidverjonging

Huidverjonging

Wij bieden verschillende huidverjongende behandelingen aan zoals GNEO+, collageen draden, bindweefselmassage en de skinbooster behandeling.

Schoonheidssalon Drunen

IPL laser ontharing

Wil jij zo goed als haarvrij zijn? Bekijk dan al onze laserontharing behandelingen. 

body contouring

body contouring

Ben je klaar met dat laatste randje vet? Cryolipolyse is een veilige en snelle manier van vet verwijderen zonder operatie en hersteltijd. Bekijk hier de mogelijkheden.

Beautybehandelingen Drunen

Beautybehandelingen

Bij Scenery kan je ook terecht voor beautybehandelingen zoals PMU voor je lippen, wenkbrauwen of ogen, huidvriendelijk verven en waxen of het zetten van nagels.

Kiezen voor scenery betekent:

zij gingen je voor...

Stephanie Davies
Lees verder
Al 3x een super fijne en goede behandeling gehad voor mijn gezicht. Zie duidelijk verschil en verbetering van mijn huid en die is niet makkelijk gezien ik lupus heb en dus een hele moeilijke huid. Ze staan altijd voor je klaar als je vragen hebt. Goede service en goede producten!
Ellen
Lees verder
Met volle aandacht een heerlijke behandeling op maat gekregen. Met een prachtige frisse huid kwam ik uit de behandeling. Heerlijk!!!
Angela
Lees verder
Super mooie winkel en behandelruimtes. Maar vooral personeel dat luisterde naar je wensen en daar een behandeling op afstemden. Sfeer is professioneel en ontspannen. Lieve dames. Ik ben super tevreden.
Jolanda
Lees verder
Elke keer als ik kom een hele fijne ervaring en warm welkom. Ook duidelijke uitleg! Ik krijg een Geneo behandeling en ben echt super blij met het resultaat tot nu toe. Wat een verschil!
Vorige
Volgende

Wij delen onze kennis graag met je!