✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

KOM JIJ BINNENKORT BIJ ONS LANGS?

Mochten er vragen zijn, wil je meer informatie of wil je graag een afspraak inplannen? Dan ontvangen wij  je graag in onze sfeervolle instituut!

Cosmedisch huidinstituut in Brabant

Scenery Beauty is reeds vele jaren een bekende naam op het gebied van huidverjonging. Als cosmedisch huidinstituut in Brabant hebben we dan ook al vele mensen mogen helpen bij het verbeteren of verhelpen van allerhande huidproblemen, waaronder acne, hyperpigmentatie en huidveroudering. Door gebruik te maken van de meest innovatieve en effectieve behandelmethoden, zijn we in staat om zeer mooie resultaten te boeken, soms zelfs in relatief korte tijd. Bovendien bieden we een gratis huidscan aan, waardoor je direct weet waar je aan toe bent en welke behandelingen we je aanraden. Onze resultaten zijn in de branche zeker niet onopgemerkt gebleven, want we zijn genomineerd door de Beauty Award in de categorie beste schoonheidssalon 2024. We behoreen zelfs tot de top 3 van Nederland! Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op!

Afspraak inplannenGratis consult
0416 224450

Over onze huidscan voor het gezicht

In een eerste consult bieden we je graag een gratis huidscan aan, aan de hand waarvan we je een behandelplan op maat aanraden. Elke huid is immers anders en heeft andere behoeften. Het behandelen van huidveroudering vereist een andere aanpak dan die van de onrustige, vette huid met acne en ook behandelingen voor hyperpigmentatie kunnen onderling verschillen, afhankelijk van de oorzaak ervan. Deze high tech scan van het gezicht geeft ons veel informatie over bijvoorbeeld hoe oud de huid is, hoe goed deze gehydrateerd is en wat de huid nodig heeft. De huidscan van ons cosmedisch huidinstituut in Brabant is uiteraard volledig gratis.

Cosmedisch huidinstituut Brabant behandeling

Na de huidscan: advies op maat

Na de huidscan ontvang je van ons een advies op maat, waarmee we jouw huid precies geven wat deze nodig heeft en eventuele huidproblemen bij de kern aanpakken. We geven daarbij de voorkeur aan huidverbetering en -verjonging van binnenuit. De huid beschikt immers over fantastische zelfhelende en -vernieuwende eigenschappen. Op het stimuleren van deze eigenschappen ligt in ons cosmedisch huidinstituut dan ook doorgaans de nadruk, vaak met verbluffende resultaten als gevolg.

De behandelingen in ons cosmedisch huidinstituut

Cosmedisch huidinstituut Brabant Rachsjanda Venneman

In ons cosmedisch huidinstituut kun je terecht voor diverse behandelingen, zowel huidverjongend als -verbeterend, en altijd voor een eerlijke prijs. Microneedling en microdermabrasie bijvoorbeeld, maar ook mesotherapie, mesoeclat anti aging behandelingen, cosmelan depigmentatie en eyecon. Veel van deze behandelingen zeggen je misschien niet zoveel. Daarom leggen we je in het eerste consult graag uit wat ze voor je kunnen betekenen en bij welke huidproblemen we ze graag inzetten. Aan de hand van de uitslag van de huidscan, jouw wensen en budget, kiezen we samen een behandeltraject dat het beste bij jou en je huid past. De huidscan van het gezicht en het eerste consult zijn uiteraard gratis.

Reserveer je gratis huidscan in ons cosmedisch huidinstituut

Wil je je huid op natuurlijke en effectieve wijze een boost geven? Reserveer dan direct een gratis eerste consult inclusief huidscan van het gezicht in ons huidinstituut in Drunen, Noord-Brabant. We zijn goed bereikbaar vanuit de gehele regio en hebben dan ook door de jaren heen al vele klanten mogen behandelen uit onder andere:

 • Boxtel
 • Breda
 • Den Bosch
 • Heusden
 • Kaatsheuvel
 • Loon op Zand
 • Oisterwijk
 • Rosmalen
 • Tilburg
 • Vlijmen
 • Vught
 • Waalwijk
 • Wijk en Aalburg


Bekend van TV

Persoonlijk

Persoonlijk

Met onze pure, ontspannen en duidelijke werkwijze bereiken we samen jouw wensen.

vakspecialisten

Vakspecialisten

Officieel erkend huidverjongingsinstituut & erkend depigmentatie instituut

Resultaatgereicht

Resultaatgericht

Award winnaar, Nummer 1 Exclusive Mesoestetic center van Nederland!

Memberschip

Membership

Wordt jij Scenery member? Met het memberschip geef jij jouw huid de aandacht die het verdient.

Scenery cosmedisch huidinstituut is hét huidinstituut van Drunen

Over Scenery

Scenery cosmedisch huidinstituut is geopend in 2006 met als doel meer te kunnen bieden dan een reguliere schoonheidssalon. Wij werken met de nieuwste apparatuur, unieke behandelingen en dat in combinatie met onze  medische cosmetica. Geniet van een ontspannen behandeling en ondertussen zal jouw huid effectief verbeterd worden.

Ons doel: samen het hoogst haalbare resultaat bereiken waarbij zowel wordt gewerkt aan je outside beauty & inside beauty!

Ons aanbod

Een greep uit onze behandelingen:

Gratis consult

Gratis consult

Wil jij met een grote glimlach naar jezelf kijken in de spiegel? Samen met één van onze gecertificeerde huidspecialistes bespreken we jouw wensen. Je krijgt advies op maat en ontvangt een persoonlijk huidpaspoort.

Huidscan

Huidscan

Wil jij weten wat het beste is voor jouw huid en wil je advies op maat?
Met onze high tech huidscan kunnen wij metingen in de huid maken wat je niet met het blote oog kunt zien.

Huidverjonging

Huidverjonging

Wij bieden verschillende huidverjongende behandelingen aan zoals GNEO+, collageen draden, bindweefselmassage en de skinbooster behandeling.

Schoonheidssalon Drunen

IPL laser ontharing

Wil jij zo goed als haarvrij zijn? Bekijk dan al onze laserontharing behandelingen. 

body contouring

body contouring

Ben je klaar met dat laatste randje vet? Cryolipolyse is een veilige en snelle manier van vet verwijderen zonder operatie en hersteltijd. Bekijk hier de mogelijkheden.

Beautybehandelingen Drunen

Beautybehandelingen

Bij Scenery kan je ook terecht voor beautybehandelingen zoals PMU voor je lippen, wenkbrauwen of ogen, huidvriendelijk verven en waxen of het zetten van nagels.

Kiezen voor scenery betekent:

zij gingen je voor...

Stephanie Davies
Lees verder
Al 3x een super fijne en goede behandeling gehad voor mijn gezicht. Zie duidelijk verschil en verbetering van mijn huid en die is niet makkelijk gezien ik lupus heb en dus een hele moeilijke huid. Ze staan altijd voor je klaar als je vragen hebt. Goede service en goede producten!
Ellen
Lees verder
Met volle aandacht een heerlijke behandeling op maat gekregen. Met een prachtige frisse huid kwam ik uit de behandeling. Heerlijk!!!
Angela
Lees verder
Super mooie winkel en behandelruimtes. Maar vooral personeel dat luisterde naar je wensen en daar een behandeling op afstemden. Sfeer is professioneel en ontspannen. Lieve dames. Ik ben super tevreden.
Jolanda
Lees verder
Elke keer als ik kom een hele fijne ervaring en warm welkom. Ook duidelijke uitleg! Ik krijg een Geneo behandeling en ben echt super blij met het resultaat tot nu toe. Wat een verschil!
Vorige
Volgende

Wij delen onze kennis graag met je!