✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

KOM JIJ BINNENKORT BIJ ONS LANGS?

Mochten er vragen zijn, wil je meer informatie of wil je graag een afspraak inplannen? Dan ontvangen wij  je graag in onze sfeervolle instituut!

Ouderdomsvlekken verwijderen

Heb je last van ouderdomsvlekken in je gezicht en wil je deze bruine vlekken op de huid, of zogeheten levervlekken verwijderen? Bij Scenery Cosmedisch Huidinstituut in Drunen (Noord-Brabant) weten we precies hoe we dat voor elkaar krijgen. We zijn namelijk gespecialiseerd in huidverbetering en kunnen elk type ouderdomsvlek weghalen of op zijn minst sterk verminderen.

Afspraak inplannenGratis consult
0416 224450

Bruine vlekken in gezicht verwijderen: alle methodes

IPL ontharen en pigment- en ouderdomsvlekken verwijderen behandeling

Er zijn diverse behandelingen geschikt voor het weghalen van ouderdomsvlekken. Afhankelijk van hoe donker en opvallend de vlekken zijn, geven we je in een gratis eerste consult graag een passend advies en vertellen we je precies wat je van de behandelingen kunt verwachten en wat de kosten hiervan zijn.

Cosmelan depigmentatiebehandeling

De eerste behandeling die we geregeld toepassen om ouderdomsvlekken te verwijderen is de Cosmelan depigmentatie methode. Deze innovatieve methode is speciaal ontwikkeld om elke vorm van hyperpigmentatie gericht en met blijvend resultaat aan te pakken.

Ouderdomsvlekken laseren

De tweede manier om donkere vlekken op de huid te verwijderen is door de ouderdomsvlekken te laseren. Ook deze methode is zeer geschikt voor zeer opvallende vlekken, die door de jaren heen steeds donkerder zijn geworden. Het aantal behandelingen dat nodig is, is afhankelijk van hoe donker de ouderdomsvlekken zijn.

Ouderdomsvlek weghalen met microneedling of microdermabrasie

Als laatste kunnen we tevens microneedling of microdermabrasie inzetten om diverse soorten bruine vlekken op de huid te verminderen, zo ook ouderdomsvlekken. Beide behandelingen zijn geschikt voor de mildere vormen van hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken, maar hebben net als de andere behandelingen tevens een sterk verjongend en verhelderend effect op de huid.

Donkere vlekken op huid verwijderen op natuurlijke wijze

Wil je graag op natuurlijke wijze ouderdomsvlekken laten weghalen? Bij Scenery Beauty snappen we dat helemaal. Het is in veel gevallen het beste om “samen te werken” met de huid en diens vernieuwende en herstellende vermogen te stimuleren. In een gratis eerste consult leggen we je dan ook graag uit hoe we dat doen.

De prijs voor ouderdomsvlekken weghalen + afspraak maken

Wat de prijs is om een ouderdomsvlek te laten weghalen is geheel afhankelijk van de grootte en intensiteit van de vlek. Daarom is het lastig daar een vaste prijs voor te noemen. Wanneer we ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker of levervlekken verwijderen, analyseren we dan ook graag eerst de huid, waarna we je een passend advies geven.

Neem gerust contact met ons op om een eerste consult in te plannen. Onze salon is gevestigd in Drunen (Noord-Brabant) en goed bereikbaar vanuit onder andere:

 • Boxtel
 • Breda
 • Den Bosch
 • Heusden
 • Kaatsheuvel
 • Loon op Zand
 • Oisterwijk
 • Rosmalen
 • Tilburg
 • Vlijmen
 • Vught
 • Waalwijk
 • Wijk en Aalburg


Bekend van TV

Persoonlijk

Persoonlijk

Met onze pure, ontspannen en duidelijke werkwijze bereiken we samen jouw wensen.

vakspecialisten

Vakspecialisten

Officieel erkend huidverjongingsinstituut & erkend depigmentatie instituut

Resultaatgereicht

Resultaatgericht

Award winnaar, Nummer 1 Exclusive Mesoestetic center van Nederland!

Memberschip

Membership

Wordt jij Scenery member? Met het memberschip geef jij jouw huid de aandacht die het verdient.

Scenery cosmedisch huidinstituut is hét huidinstituut van Drunen

Over Scenery

Scenery cosmedisch huidinstituut is geopend in 2006 met als doel meer te kunnen bieden dan een reguliere schoonheidssalon. Wij werken met de nieuwste apparatuur, unieke behandelingen en dat in combinatie met onze  medische cosmetica. Geniet van een ontspannen behandeling en ondertussen zal jouw huid effectief verbeterd worden.

Ons doel: samen het hoogst haalbare resultaat bereiken waarbij zowel wordt gewerkt aan je outside beauty & inside beauty!

Ons aanbod

Een greep uit onze behandelingen:

Gratis consult

Gratis consult

Wil jij met een grote glimlach naar jezelf kijken in de spiegel? Samen met één van onze gecertificeerde huidspecialistes bespreken we jouw wensen. Je krijgt advies op maat en ontvangt een persoonlijk huidpaspoort.

Huidscan

Huidscan

Wil jij weten wat het beste is voor jouw huid en wil je advies op maat?
Met onze high tech huidscan kunnen wij metingen in de huid maken wat je niet met het blote oog kunt zien.

Huidverjonging

Huidverjonging

Wij bieden verschillende huidverjongende behandelingen aan zoals GNEO+, collageen draden, bindweefselmassage en de skinbooster behandeling.

Schoonheidssalon Drunen

IPL laser ontharing

Wil jij zo goed als haarvrij zijn? Bekijk dan al onze laserontharing behandelingen. 

body contouring

body contouring

Ben je klaar met dat laatste randje vet? Cryolipolyse is een veilige en snelle manier van vet verwijderen zonder operatie en hersteltijd. Bekijk hier de mogelijkheden.

Beautybehandelingen Drunen

Beautybehandelingen

Bij Scenery kan je ook terecht voor beautybehandelingen zoals PMU voor je lippen, wenkbrauwen of ogen, huidvriendelijk verven en waxen of het zetten van nagels.

Kiezen voor scenery betekent:

zij gingen je voor...

Stephanie Davies
Lees verder
Al 3x een super fijne en goede behandeling gehad voor mijn gezicht. Zie duidelijk verschil en verbetering van mijn huid en die is niet makkelijk gezien ik lupus heb en dus een hele moeilijke huid. Ze staan altijd voor je klaar als je vragen hebt. Goede service en goede producten!
Ellen
Lees verder
Met volle aandacht een heerlijke behandeling op maat gekregen. Met een prachtige frisse huid kwam ik uit de behandeling. Heerlijk!!!
Angela
Lees verder
Super mooie winkel en behandelruimtes. Maar vooral personeel dat luisterde naar je wensen en daar een behandeling op afstemden. Sfeer is professioneel en ontspannen. Lieve dames. Ik ben super tevreden.
Jolanda
Lees verder
Elke keer als ik kom een hele fijne ervaring en warm welkom. Ook duidelijke uitleg! Ik krijg een Geneo behandeling en ben echt super blij met het resultaat tot nu toe. Wat een verschil!
Vorige
Volgende

Wij delen onze kennis graag met je!