✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

KOM JIJ BINNENKORT BIJ ONS LANGS?

Mochten er vragen zijn, wil je meer informatie of wil je graag een afspraak inplannen? Dan ontvangen wij  je graag in onze sfeervolle instituut!

Pigmentvlekken verwijderen met Cosmelan

Stoor jij je aan diverse kleine pigmentvlekjes in het gezicht, of heb je zelfs last van opvallende en wijdverspreide hyperpigmentatie? Bij Scenery Cosmedisch Huidinstituut hebben we daar de perfecte oplossing voor. We kunnen namelijk pigmentvlekken in het gezicht natuurlijk verwijderen met de Cosmelan depigmentatie methode. Deze innovatieve en uiterst effectieve methode vermindert de melaninevorming, waardoor we zowel normale hyperpigmentatie als ouderdomsvlekken en zonnevlekken in het gezicht kunnen verwijderen. Het is misschien wel de meest populaire en meest aangeraden behandeling voor depigmentatie van de huid. En dat is niet voor niets.

Afspraak inplannenGratis consult
0416 224450

Pigmentvlekken behandelen met Cosmelan: hoe werkt het?

Pigmentvlekken verwijderen behandeling

In plaats van een eenmalige behandeling, duurt een Cosmelan traject voor depigmentatie van het gezicht 6 maanden. Daardoor kunnen we een langdurig en zeer krachtig effect bewerkstelligen. Het behandelplan bestaat uit twee verschillende producten: Cosmelan 1 en Cosmelan 2. Tijdens het eerste consult wordt de mesopeel aangebracht (de mesoestetic behandeling) en 48 uur tot een week later het masker, dat maar liefst 8 uur moet blijven zitten. Daarna begin je thuis met de speciale crème, vol actieve ingrediënten, die het effect van de behandeling versterkt. Om in het gezicht pigmentvlekken effectief te verwijderen, is het belangrijk dat de vervolgstappen goed worden opgevolgd.

Volledig natuurlijke depigmentatie behandeling

Ben je op zoek naar een volledig natuurlijke methode om pigmentvlekken in het gezicht te laten verwijderen? Of je nu normale pigmentvlekken wilt weghalen of een zwangerschapsmasker wilt verwijderen, de Cosmelan behandeling is in te zetten bij alle soorten hyperpigmentatie. We kunnen er zelfs zowel donkere als witte pigmentvlekken mee verwijderen. We maken daarbij in feite gebruik van het zelfherstellend en -vernieuwend vermogen van de huid. Dit maakt het een zeer natuurlijke methode om pigmentvlekken te verwijderen.

Pigmentvlekken, zonnevlekken en zwangerschapsmasker verwijderen: andere methodes

Vind je de Cosmelan methode wat ingrijpend of is de hyperpigmentatie niet zo opvallend? In dat geval kunnen we ook met een laserbehandeling de pigmentvlekken verwijderen. Door de huid van binnenuit te vernieuwen, zal de opperhuid op den duur namelijk ook minder hyperpigmentatie vertonen. Ook microdermabrasie of microneedling zijn effectieve behandelingen bij milde vormen van hyperpigmentatie. Zeer donkere of grote pigmentvlekken weghalen of in het hele gezicht pigmentvlekken verwijderen doen we echter het liefst met de Cosmelan methode. Deze biedt namelijk de beste resultaten.

De prijs voor pigmentvlekken verwijderen + afspraak inplannen

IPL ontharen en pigmentvlekken verwijderen behandeling

Wil je een pigmentsnor verwijderen, die storende pigmentvlekken op je voorhoofd weghalen of stoor je je op een andere plek aan hyperpigmentatie? Bij Scenery Cosmedisch Huidinstituut kun je voor een scherpe prijs een Cosmelan behandeling boeken, inclusief je eigen huidcoach gedurende 6 maanden. Samen zorgen we voor een krachtig resultaat, waardoor je je nooit meer hoeft te storen aan pigmentvlekken.

Onze salon bevindt zich in Drunen (Noord-Brabant) en is gemakkelijk te bereiken uit onder andere alle volgende plaatsen:

 • Boxtel
 • Breda
 • Den Bosch
 • Heusden
 • Kaatsheuvel
 • Loon op Zand
 • Oisterwijk
 • Rosmalen
 • Tilburg
 • Vlijmen
 • Vught
 • Waalwijk
 • Wijk en Aalburg


Bekend van TV

Persoonlijk

Persoonlijk

Met onze pure, ontspannen en duidelijke werkwijze bereiken we samen jouw wensen.

vakspecialisten

Vakspecialisten

Officieel erkend huidverjongingsinstituut & erkend depigmentatie instituut

Resultaatgereicht

Resultaatgericht

Award winnaar, Nummer 1 Exclusive Mesoestetic center van Nederland!

Memberschip

Membership

Wordt jij Scenery member? Met het memberschip geef jij jouw huid de aandacht die het verdient.

Scenery cosmedisch huidinstituut is hét huidinstituut van Drunen

Over Scenery

Scenery cosmedisch huidinstituut is geopend in 2006 met als doel meer te kunnen bieden dan een reguliere schoonheidssalon. Wij werken met de nieuwste apparatuur, unieke behandelingen en dat in combinatie met onze  medische cosmetica. Geniet van een ontspannen behandeling en ondertussen zal jouw huid effectief verbeterd worden.

Ons doel: samen het hoogst haalbare resultaat bereiken waarbij zowel wordt gewerkt aan je outside beauty & inside beauty!

Ons aanbod

Een greep uit onze behandelingen:

Gratis consult

Gratis consult

Wil jij met een grote glimlach naar jezelf kijken in de spiegel? Samen met één van onze gecertificeerde huidspecialistes bespreken we jouw wensen. Je krijgt advies op maat en ontvangt een persoonlijk huidpaspoort.

Huidscan

Huidscan

Wil jij weten wat het beste is voor jouw huid en wil je advies op maat?
Met onze high tech huidscan kunnen wij metingen in de huid maken wat je niet met het blote oog kunt zien.

Huidverjonging

Huidverjonging

Wij bieden verschillende huidverjongende behandelingen aan zoals GNEO+, collageen draden, bindweefselmassage en de skinbooster behandeling.

Schoonheidssalon Drunen

IPL laser ontharing

Wil jij zo goed als haarvrij zijn? Bekijk dan al onze laserontharing behandelingen. 

body contouring

body contouring

Ben je klaar met dat laatste randje vet? Cryolipolyse is een veilige en snelle manier van vet verwijderen zonder operatie en hersteltijd. Bekijk hier de mogelijkheden.

Beautybehandelingen Drunen

Beautybehandelingen

Bij Scenery kan je ook terecht voor beautybehandelingen zoals PMU voor je lippen, wenkbrauwen of ogen, huidvriendelijk verven en waxen of het zetten van nagels.

Kiezen voor scenery betekent:

zij gingen je voor...

Stephanie Davies
Lees verder
Al 3x een super fijne en goede behandeling gehad voor mijn gezicht. Zie duidelijk verschil en verbetering van mijn huid en die is niet makkelijk gezien ik lupus heb en dus een hele moeilijke huid. Ze staan altijd voor je klaar als je vragen hebt. Goede service en goede producten!
Ellen
Lees verder
Met volle aandacht een heerlijke behandeling op maat gekregen. Met een prachtige frisse huid kwam ik uit de behandeling. Heerlijk!!!
Angela
Lees verder
Super mooie winkel en behandelruimtes. Maar vooral personeel dat luisterde naar je wensen en daar een behandeling op afstemden. Sfeer is professioneel en ontspannen. Lieve dames. Ik ben super tevreden.
Jolanda
Lees verder
Elke keer als ik kom een hele fijne ervaring en warm welkom. Ook duidelijke uitleg! Ik krijg een Geneo behandeling en ben echt super blij met het resultaat tot nu toe. Wat een verschil!
Vorige
Volgende

Wij delen onze kennis graag met je!