✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

KOM JIJ BINNENKORT BIJ ONS LANGS?

Mochten er vragen zijn, wil je meer informatie of wil je graag een afspraak inplannen? Dan ontvangen wij  je graag in onze sfeervolle instituut!

Plasmalift behandeling

Bij Scenery Beauty in Drunen, Noord-Brabant, kun je een plasmalift behandeling boeken. Deze innovatieve behandeling is bedoeld om verslapte huid strak te trekken, bijvoorbeeld rondom de ogen, op het voorhoofd of de kaaklijn. Dit resulteert in een jongere, frissere en zeker na een plasma lift behandeling van de oogleden minder vermoeide uitstraling. De methode is perfect voor wie het proces van natuurlijke huidveroudering terug wil draaien, en dat in één enkele behandeling.

Afspraak inplannenGratis consult
0416 224450

Wat te verwachten van een plasmalift behandeling?

Plasmalift behandeling

Bij een plasma lift wordt de opperhuid puntsgewijs verdampt, met behulp van een zeer kleine, gerichte plasmastraal. Er ontstaan allemaal kleine, rode puntjes, maar de plasmastraal reikt niet dieper dan je opperhuid. Er is dus geen enkel risico op littekens, bloedingen of andere huidschade. De huid reageert direct op de behandeling, door de beschadigde puntjes geleidelijk aan samen te trekken. Daardoor treedt een aanzienlijk krimpeffect op. Het is dus in feite de huid zelf die na een plasmalift behandeling het werk doet. Hoewel de behandeling door de meeste mensen niet als pijnlijk wordt ervaren, kan het wel wat gevoelig zijn, zeker bij een plasma lift onder de ogen of van de oogleden. Iedereen reageert hier anders op, maar over het algemeen is het goed te verdragen.

Plasmalift: welke zones kunnen we behandelen?

Een plasmalift behandeling kan uitgevoerd worden op diverse zones. Het is zeer populair rondom de ogen, maar ook het voorhoofd, de kaaklijn, hals en het gebied rondom de lippen kunnen worden behandeld. In vrijwel het gehele gelaat waar je je stoort aan een slappe huid, kunnen we deze straktrekken middels een plasma lift. Daarnaast kunnen we deze behandeling ook toepassen op steel- en ouderdomswratjes, pigmentvlekken en (acne)littekens.

Plasma lift oogleden: ooglidcorrectie zonder snijden

Niet voor niets is een plasma lift van de oogleden zo populair in onze beautysalon in Drunen (gemeente Heusden). Deze behandeling wordt namelijk ook wel de ‘ooglidcorrectie zonder snijden’ genoemd. Ooglidcorrecties hebben een ontzettend groot effect op iemands uitstraling en geven een mooie, open blik. De traditionele ooglidcorrectie is echter niet zonder risico’s, waardoor steeds meer mensen kiezen voor een plasmalift. Het effect daarvan is namelijk vergelijkbaar, maar wel een stuk goedkoper. Bovendien heb je geen last van littekens, blijvende roodheid of bloeduitstortingen.

Boek je plasma lift behandeling bij Scenery Beauty in Noord-Brabant

Huidverjonging behandeling resultaat bekijken

Wil je een plasma lift van de kaaklijn, hals of ogen boeken in de regio Noord-Brabant? Bij Scenery Beauty in Drunen hebben we zeer veel ervaring en werken we met de meest professionele apparatuur. De prijs voor een plasmalift behandeling hangt af van het formaat van de zone. Door onze scherpe tarieven en de mooie resultaten die we daarmee behalen, hebben we inmiddels al vele klanten mogen behandelen uit onder andere:

 • Boxtel
 • Breda
 • Den Bosch
 • Heusden
 • Kaatsheuvel
 • Loon op Zand
 • Oisterwijk
 • Rosmalen
 • Tilburg
 • Vlijmen
 • Vught
 • Waalwijk
 • Wijk en Aalburg


Bekend van TV

Persoonlijk

Persoonlijk

Met onze pure, ontspannen en duidelijke werkwijze bereiken we samen jouw wensen.

vakspecialisten

Vakspecialisten

Officieel erkend huidverjongingsinstituut & erkend depigmentatie instituut

Resultaatgereicht

Resultaatgericht

Award winnaar, Nummer 1 Exclusive Mesoestetic center van Nederland!

Memberschip

Membership

Wordt jij Scenery member? Met het memberschip geef jij jouw huid de aandacht die het verdient.

Scenery cosmedisch huidinstituut is hét huidinstituut van Drunen

Over Scenery

Scenery cosmedisch huidinstituut is geopend in 2006 met als doel meer te kunnen bieden dan een reguliere schoonheidssalon. Wij werken met de nieuwste apparatuur, unieke behandelingen en dat in combinatie met onze  medische cosmetica. Geniet van een ontspannen behandeling en ondertussen zal jouw huid effectief verbeterd worden.

Ons doel: samen het hoogst haalbare resultaat bereiken waarbij zowel wordt gewerkt aan je outside beauty & inside beauty!

Ons aanbod

Een greep uit onze behandelingen:

Gratis consult

Gratis consult

Wil jij met een grote glimlach naar jezelf kijken in de spiegel? Samen met één van onze gecertificeerde huidspecialistes bespreken we jouw wensen. Je krijgt advies op maat en ontvangt een persoonlijk huidpaspoort.

Huidscan

Huidscan

Wil jij weten wat het beste is voor jouw huid en wil je advies op maat?
Met onze high tech huidscan kunnen wij metingen in de huid maken wat je niet met het blote oog kunt zien.

Huidverjonging

Huidverjonging

Wij bieden verschillende huidverjongende behandelingen aan zoals GNEO+, collageen draden, bindweefselmassage en de skinbooster behandeling.

Schoonheidssalon Drunen

IPL laser ontharing

Wil jij zo goed als haarvrij zijn? Bekijk dan al onze laserontharing behandelingen. 

body contouring

body contouring

Ben je klaar met dat laatste randje vet? Cryolipolyse is een veilige en snelle manier van vet verwijderen zonder operatie en hersteltijd. Bekijk hier de mogelijkheden.

Beautybehandelingen Drunen

Beautybehandelingen

Bij Scenery kan je ook terecht voor beautybehandelingen zoals PMU voor je lippen, wenkbrauwen of ogen, huidvriendelijk verven en waxen of het zetten van nagels.

Kiezen voor scenery betekent:

zij gingen je voor...

Stephanie Davies
Lees verder
Al 3x een super fijne en goede behandeling gehad voor mijn gezicht. Zie duidelijk verschil en verbetering van mijn huid en die is niet makkelijk gezien ik lupus heb en dus een hele moeilijke huid. Ze staan altijd voor je klaar als je vragen hebt. Goede service en goede producten!
Ellen
Lees verder
Met volle aandacht een heerlijke behandeling op maat gekregen. Met een prachtige frisse huid kwam ik uit de behandeling. Heerlijk!!!
Angela
Lees verder
Super mooie winkel en behandelruimtes. Maar vooral personeel dat luisterde naar je wensen en daar een behandeling op afstemden. Sfeer is professioneel en ontspannen. Lieve dames. Ik ben super tevreden.
Jolanda
Lees verder
Elke keer als ik kom een hele fijne ervaring en warm welkom. Ook duidelijke uitleg! Ik krijg een Geneo behandeling en ben echt super blij met het resultaat tot nu toe. Wat een verschil!
Previous
Next

Wij delen onze kennis graag met je!