✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

KOM JIJ BINNENKORT BIJ ONS LANGS?

Mochten er vragen zijn, wil je meer informatie of wil je graag een afspraak inplannen? Dan ontvangen wij  je graag in onze sfeervolle instituut!

Plaatselijk vet bevriezen = vet verliezen

Wil je voor eens en altijd van die vervelende onderkin of lovehandles af, je buik verstrakken of op een andere, specifieke plek afslanken? Vet bevriezen met cryolipolyse levert je blijvende resultaten op en dat zonder vervelende bijwerkingen. Je kunt het inzetten om op zeer gerichte wijze vet weg te vriezen, wat een slanker silhouet oplevert en zelfs de huid kan verstrakken. Bij Scenery Cosmedisch Huidinstituut in Drunen bieden we deze behandeling aan, waarbij we, indien gewenst, bij meerdere zones tegelijk vet kunnen bevriezen.

Afspraak inplannenGratis consult
0416 224450

Lichaamsvet bevriezen: hoe werkt het?

Het principe van lichaamsvet bevriezen berust op het feit dat vetcellen kristalliseren wanneer deze blootgesteld worden aan extreme kou. De cellen barsten, waarna het lichaam ze als ‘beschadigd’ ziet en ze op een natuurlijke wijze zal afvoeren. Of we nu vet bevriezen op de buik, de benen of de armen, binnen enkele weken na de behandeling zal het gebied slanker en strakker worden. Eén behandeling is goed voor een gemiddelde vetafname in het behandelde gebied van ongeveer 20%. Hoe vaker je vet laat bevriezen, hoe meer je zult afslanken.

Cryolipolyse vet bevriezen - maten opnemen

De voordelen van vet laten bevriezen

Jarenlang waren operaties of een behandeling waar naalden aan te pas komen de enige manier om lokaal af te slanken. Vetbevriezing brengt daar verandering in. Deze innovatieve methode is geheel pijnloos, veel betaalbaarder en je hebt geen down-time na de behandeling. De methode kan ingezet worden om zeer plaatselijk af te slanken, waardoor specifieke zones kunnen worden aangepakt. Bovendien is het geschikt voor zowel mannen als vrouwen en hoef je er geen speciaal dieet voor te volgen.

Het grootste voordeel van vet laten bevriezen is echter dat de vetcellen voorgoed weg zijn. We zeggen niet voor niets: vet bevriezen = vet verliezen. De afgevoerde vetcellen komen immers niet meer terug.

Het lichaam verstrakken én afslanken door vet te bevriezen

Cryolipolyse vet bevriezen behandeling

Door vetbevriezen, kun je je silhouet aanzienlijk verbeteren. Door probleemzones lokaal te behandelen, oogt je lichaam immers slanker en dus strakker. Voor veel mensen is vetbevriezing dan ook dé manier om de contouren van hun lichaam te verbeteren, of we nu het vet bevriezen van hun onderkin of buikvet bevriezen.

De prijs voor vetcellen bevriezen bij Scenery Beauty in Brabant

Bij Scenery Beauty in Drunen, Noord-Brabant, kun je voor een scherpe prijs vet laten bevriezen. Op de tarieven pagina zie je wat de kosten zijn voor lichaamsvet bevriezen in onze beautysalon. Je kunt bij ons kiezen voor het behandelen van één zone, maar we kunnen ook twee zones tegelijk behandelen, voor een extra scherp tarief.

Zowel dankzij de effectiviteit van deze behandeling als onze lage prijzen, hebben we reeds vele vrouwen én mannen mogen behandelen uit onder andere onderstaande plaatsen:

 • Boxtel
 • Breda
 • Den Bosch
 • Heusden
 • Kaatsheuvel
 • Loon op Zand
 • Oisterwijk
 • Rosmalen
 • Tilburg
 • Vlijmen
 • Vught
 • Waalwijk
 • Wijk en Aalburg


Bekend van TV

Persoonlijk

Persoonlijk

Met onze pure, ontspannen en duidelijke werkwijze bereiken we samen jouw wensen.

vakspecialisten

Vakspecialisten

Officieel erkend huidverjongingsinstituut & erkend depigmentatie instituut

Resultaatgereicht

Resultaatgericht

Award winnaar, Nummer 1 Exclusive Mesoestetic center van Nederland!

Memberschip

Membership

Wordt jij Scenery member? Met het memberschip geef jij jouw huid de aandacht die het verdient.

Scenery cosmedisch huidinstituut is hét huidinstituut van Drunen

Over Scenery

Scenery cosmedisch huidinstituut is geopend in 2006 met als doel meer te kunnen bieden dan een reguliere schoonheidssalon. Wij werken met de nieuwste apparatuur, unieke behandelingen en dat in combinatie met onze  medische cosmetica. Geniet van een ontspannen behandeling en ondertussen zal jouw huid effectief verbeterd worden.

Ons doel: samen het hoogst haalbare resultaat bereiken waarbij zowel wordt gewerkt aan je outside beauty & inside beauty!

Ons aanbod

Een greep uit onze behandelingen:

Gratis consult

Gratis consult

Wil jij met een grote glimlach naar jezelf kijken in de spiegel? Samen met één van onze gecertificeerde huidspecialistes bespreken we jouw wensen. Je krijgt advies op maat en ontvangt een persoonlijk huidpaspoort.

Huidscan

Huidscan

Wil jij weten wat het beste is voor jouw huid en wil je advies op maat?
Met onze high tech huidscan kunnen wij metingen in de huid maken wat je niet met het blote oog kunt zien.

Huidverjonging

Huidverjonging

Wij bieden verschillende huidverjongende behandelingen aan zoals GNEO+, collageen draden, bindweefselmassage en de skinbooster behandeling.

Schoonheidssalon Drunen

IPL laser ontharing

Wil jij zo goed als haarvrij zijn? Bekijk dan al onze laserontharing behandelingen. 

body contouring

body contouring

Ben je klaar met dat laatste randje vet? Cryolipolyse is een veilige en snelle manier van vet verwijderen zonder operatie en hersteltijd. Bekijk hier de mogelijkheden.

Beautybehandelingen Drunen

Beautybehandelingen

Bij Scenery kan je ook terecht voor beautybehandelingen zoals PMU voor je lippen, wenkbrauwen of ogen, huidvriendelijk verven en waxen of het zetten van nagels.

Kiezen voor scenery betekent:

zij gingen je voor...

Stephanie Davies
Lees verder
Al 3x een super fijne en goede behandeling gehad voor mijn gezicht. Zie duidelijk verschil en verbetering van mijn huid en die is niet makkelijk gezien ik lupus heb en dus een hele moeilijke huid. Ze staan altijd voor je klaar als je vragen hebt. Goede service en goede producten!
Ellen
Lees verder
Met volle aandacht een heerlijke behandeling op maat gekregen. Met een prachtige frisse huid kwam ik uit de behandeling. Heerlijk!!!
Angela
Lees verder
Super mooie winkel en behandelruimtes. Maar vooral personeel dat luisterde naar je wensen en daar een behandeling op afstemden. Sfeer is professioneel en ontspannen. Lieve dames. Ik ben super tevreden.
Jolanda
Lees verder
Elke keer als ik kom een hele fijne ervaring en warm welkom. Ook duidelijke uitleg! Ik krijg een Geneo behandeling en ben echt super blij met het resultaat tot nu toe. Wat een verschil!
Vorige
Volgende

Wij delen onze kennis graag met je!