✔ Award winnaar
✔ Al ruim 16 jaar ervaring
✔ Bekend van TV
✔ Gratis parkeren

KOM JIJ BINNENKORT BIJ ONS LANGS?

Mochten er vragen zijn, wil je meer informatie of wil je graag een afspraak inplannen? Dan ontvangen wij  je graag in onze sfeervolle instituut!

Wallen en donkere kringen behandelen

Heb je last van wallen, ontsierende kraaienpootjes of donkere kringen onder je ogen die maar niet lijken te verdwijnen? Met onze RRS HA Eyes behandeling zullen je vochtwallen, lijntjes of donkere kringen aanzienlijk verminderen.

Donkere kringen, oogwallen, vochtwallen of kraaienpootjes kunnen ontstaan door een breed scala aan factoren, zoals genetische aanleg, stress of vermoeidheid. Met een behandeling volgens de RRS HA Eyes methode, behandelen we wallen en donkere kringen onder de ogen op natuurlijke wijze. Deze skinbooster bestaat uit een natuurlijke cocktail aan actieve ingrediënten, zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren. Samen voeden en repareren ze de huid, voeren ze vocht af en onderdrukken ze de aanmaak van pigment, waardoor de huid weer zijn natuurlijke kleur terugkrijgt. Deze formule zorgt er niet alleen voor dat wallen, donkere kringen en kraaienpootjes aanzienlijk verminderen, het accentueert ook de oogcontouren voor een open en heldere blik.

Afspraak inplannenGratis consult
0416 224450

Een jongere en frissere uitstraling door het verminderen van donkere kringen

Resultaat RRS® HA Eyes behandeling

Door kraaienpootjes en oogwallen kun je er moe uitzien, zonder dat dit misschien het geval is. Als je je kraaienpootjes en oogwallen graag wilt verwijderen, dan is de RRS HA Eyes behandeling zeker het overwegen waard. Deze methode zorgt voor het verstevigen van je huid en het verminderen van tekenen van veroudering.

Vochtwallen, oogwallen en donkere kringen onder je ogen kunnen ontzettend storend zijn. Doordat je ouder wordt, vermindert je bloedcirculatie en kan vocht zich sneller ophopen, waardoor deze klachten kunnen ontstaan. Gelukkig kun je met onze RRS HA Eyes behandeling je donkere kringen en wallen weghalen. Deze natuurlijke formule leidt tot meer elasticiteit en verjonging van je huid. Je ziet er al na enkele behandelingen een stuk jonger en frisser uit!

Voor-na RRS® HA Eyes behandeling

De voordelen van onze behandeling tegen oogwallen

Er zijn een heleboel behandelingen op de markt voor het wegwerken of verminderen van wallen en kraaienpootjes. Wat maakt een RRS HA Eyes behandeling nu zo aantrekkelijk?

 • Natuurlijke formule: Een RRS HA Eyes behandeling maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten die zijn geselecteerd voor het verminderen van oogwallen, vochtwallen, donkere kringen en kraaienpootjes.
 • Veilig in gebruik: De behandeling is veilig, geschikt voor alle huidtypen en geeft geen vervelende bijwerkingen.
 • Wetenschappelijk bewezen: De RRS HA Eyes methode is uitvoering onderzocht en de formules die worden gebruikt zijn wetenschappelijk onderbouwd en bewezen effectief.
Voor RRS® HA Eyes behandelingNa RRS® HA Eyes behandeling

Donkere kringen en wallen onder de ogen behandelen in de regio Drunen

Ben je er inmiddels van overtuigd dat een RRS HA Eyes behandeling de uitkomst is voor de wallen onder je ogen, donkere kringen of kraaienpootjes? Maak dan een afspraak in onze schoonheidssalon in Drunen, Noord Brabant. Onze salon is gemakkelijk te bereiken vanuit alle volgende plaatsen:

 • Boxtel
 • Den Bosch
 • Drunen
 • Heusden
 • Kaatsheuvel
 • Loon op Zand
 • Oisterwijk
 • Rosmalen
 • Tilburg
 • Vlijmen
 • Vught
 • Waalwijk
 • Wijk en Aalburg


Bekend van TV

Persoonlijk

Persoonlijk

Met onze pure, ontspannen en duidelijke werkwijze bereiken we samen jouw wensen.

vakspecialisten

Vakspecialisten

Officieel erkend huidverjongingsinstituut & erkend depigmentatie instituut

Resultaatgereicht

Resultaatgericht

Award winnaar, Nummer 1 Exclusive Mesoestetic center van Nederland!

Memberschip

Membership

Wordt jij Scenery member? Met het memberschip geef jij jouw huid de aandacht die het verdient.

Scenery cosmedisch huidinstituut is hét huidinstituut van Drunen

Over Scenery

Scenery cosmedisch huidinstituut is geopend in 2006 met als doel meer te kunnen bieden dan een reguliere schoonheidssalon. Wij werken met de nieuwste apparatuur, unieke behandelingen en dat in combinatie met onze  medische cosmetica. Geniet van een ontspannen behandeling en ondertussen zal jouw huid effectief verbeterd worden.

Ons doel: samen het hoogst haalbare resultaat bereiken waarbij zowel wordt gewerkt aan je outside beauty & inside beauty!

Ons aanbod

Een greep uit onze behandelingen:

Gratis consult

Gratis consult

Wil jij met een grote glimlach naar jezelf kijken in de spiegel? Samen met één van onze gecertificeerde huidspecialistes bespreken we jouw wensen. Je krijgt advies op maat en ontvangt een persoonlijk huidpaspoort.

Huidscan

Huidscan

Wil jij weten wat het beste is voor jouw huid en wil je advies op maat?
Met onze high tech huidscan kunnen wij metingen in de huid maken wat je niet met het blote oog kunt zien.

Huidverjonging

Huidverjonging

Wij bieden verschillende huidverjongende behandelingen aan zoals GNEO+, collageen draden, bindweefselmassage en de skinbooster behandeling.

Schoonheidssalon Drunen

IPL laser ontharing

Wil jij zo goed als haarvrij zijn? Bekijk dan al onze laserontharing behandelingen. 

body contouring

body contouring

Ben je klaar met dat laatste randje vet? Cryolipolyse is een veilige en snelle manier van vet verwijderen zonder operatie en hersteltijd. Bekijk hier de mogelijkheden.

Beautybehandelingen Drunen

Beautybehandelingen

Bij Scenery kan je ook terecht voor beautybehandelingen zoals PMU voor je lippen, wenkbrauwen of ogen, huidvriendelijk verven en waxen of het zetten van nagels.

Kiezen voor scenery betekent:

zij gingen je voor...

Stephanie Davies
Lees verder
Al 3x een super fijne en goede behandeling gehad voor mijn gezicht. Zie duidelijk verschil en verbetering van mijn huid en die is niet makkelijk gezien ik lupus heb en dus een hele moeilijke huid. Ze staan altijd voor je klaar als je vragen hebt. Goede service en goede producten!
Ellen
Lees verder
Met volle aandacht een heerlijke behandeling op maat gekregen. Met een prachtige frisse huid kwam ik uit de behandeling. Heerlijk!!!
Angela
Lees verder
Super mooie winkel en behandelruimtes. Maar vooral personeel dat luisterde naar je wensen en daar een behandeling op afstemden. Sfeer is professioneel en ontspannen. Lieve dames. Ik ben super tevreden.
Jolanda
Lees verder
Elke keer als ik kom een hele fijne ervaring en warm welkom. Ook duidelijke uitleg! Ik krijg een Geneo behandeling en ben echt super blij met het resultaat tot nu toe. Wat een verschil!
Previous
Next

Wij delen onze kennis graag met je!